Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cresterile salariale din sectorul privat au incetinit cu 0,5% in acest an

B1 B1,
Cresterile salariale din sectorul privat au incetinit cu 0,5% in acest an

Cresterile salariale din sectorul privat au incetinit in acest an la 4,6%, de la 5,1% in 2012. Cu toate acestea, cresterile s-au plasat peste rata inflatiei, potrivit studiului salarial si de beneficii PayWell,. continuă pe B1

Cresterile salariale din sectorul privat au incetinit in acest an la 4,6%

Cresterile salariale din sectorul privat au incetinit in acest an la 4,6%, de la 5,1% in 2012, dar s-au plasat peste rata inflatiei, potrivit studiului salarial si de beneficii PayWell, realizat de compania de audit si consultanta PwC Romania.

PwC: Cresterile salariale in sectorul privat au atins 4,6%

Cresterile salariale in sectorul privat au atins, in medie 4,6%, potrivit editiei de anul acesta a studiului salarial si de beneficii PayWell, derulat de PwC Romania. Acest nivel este mai scazut fata de cel inregistrat in 2012 5,1%), insa marcheaz a revenirea la rate real pozitive de crestere, avand in vedere scaderea inflatiei in jur de 3% anul acesta), potrivit unui comunicat primit la redactie.

Salariile din sectorul privat din Romania au crescut in proportie nesemnificativa in acest an.

Creoterile salariale din sectorul privat au incetinit in acest an la 4,6%, de la 5,1% in 2012, dar s-au plasat peste rata infla64258;iei, potrivit studiului salarial oi de beneficii PayWell, realizat de compania de audit oi consultan64258;a PwC Romania, relateaza Mediafax. Temperarea creoterilor salariale nominale se poate observa la nivelul tuturor sectoarelor analizate in cadrul studiului PayWell, cu excep64258;ia ITC, dar sectoarele cu creotere .

RAPORT. Cresteri salariale iNCETINITE in mediul privat

Cresterile salariale din sectorul privat au incetinit in acest an la 4,6%, de la 5,1% in 2012, dar s-au plasat peste rata inflatiei, potrivit studiului salarial si de beneficii PayWell, realizat de compania de audi.

PayWell 2013: Salariile in mediul privat au crescut in medie cu 4,6%. In 2012 cresterea fusese de 5,1%

Cresterile salariale in sectorul privat au atins in medie 4,6%, potrivit editiei de anul acesta a studiului salarial si de beneficii PayWell, derulat de echipa de consultanta in resurse umane a PwC Romania. Acest nivel de crestere salariala este mai scazut fata de cel inregistrat in 2012 5. 1%), insa marcheaza revenirea la rate real pozitive de crestere, avand in vedere scaderea inflatiei in jur de 3% anul acesta).

Sectorul privat din zona euro a inregistrat o crestere peste asteptari in luna august

Activitatea economica in zona euro si-a revenit in luna august inregistrand cea mai mare crestere din ultimii doi ani, arata un studiu publicat ieri de compania britanica de analize financiare Markit, transmite Reuters.

Wall Street a inchis in crestere, in ciuda vestilor negative din sectorul imobiliar

Wall Street a incheiat sesiunea de vineri in crestere in ciuda vestilor proaste din domeniul imobiliar, informeaza presa internationala.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2823 seconds )