Libnet.ro
UNICEF

09:00

PayWell Romania: Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2015

Hotnews Hotnews,
 PayWell Romania: Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2015

Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2015, potrivit editiei din acest an a studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, nivel similar celui de anul trecut. Cea mai mare crestere salariala in 2015 a fost inregistrata in sectoarele farmaceutic si bunuri de larg consum 4,5% in fiecare caz). Similar anului trecut, cresteri salariale sub media pietei au fost calculate pentru sectoarele bancar 2%) si retail 3. Desi diferenta nu este majora, este primul an dupa multa vreme in care cresterea medie salariala din Romania a fost mai mare decat cea planificata initial de companii 3,9%). Acesta este un semn ca economia este pe o traiectorie de crestere, a declarat Mihaela Mitroi, Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica, PwC Romania. continuă pe Hotnews

Salariile din sectorul privat au crescut in medie cu 4,1% in 2015

Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2015, potrivit editiei din acest an a studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, nivel similar celui de anul trecut, se arata intr-un comunicat PWC.

PwC: Salariile din sectorul privat au crescut in medie cu 4,1% in acest an. Cine a beneficiat de majorari

Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost in acest an de 4,1%, similara celei de anul trecut, potrivit studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, a anuntat joi compania de audit si consultanta PricewaterhouseCoopers.

Investitiile din sectorul industrial au ajuns la 260 milioane euro, in primele opt luni

Interesul pentru sectorul industrial autohton a ramas constant pe parcursul primelor opt luni din acest an, fapt ce a condus la un volum investitional total de 260,6 milioane de euro, de sapte ori mai mare in comparatie cu volumul total investitional de anul trecut, potrivit unei analize a companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania.

Tara noastra, noul punct de referinta pentru investitiile din sectorul industrial

Interesul pentru sectorul industrial a ramas ferm pe parcursul primelor 8 luni ale anului curent, iar entuziasmul afisat fata de proprietatile industriale a rezultat intr-un volum investitional total de 260. 6 milioane de euro, de sapte ori mai mare in comparatie cu volumul total investitional de anul trecut, care a fost, de asemenea, unul ridicat, potrivit unui comunicat de presa CBRE.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )