Libnet.ro
UNICEF

14:15

PayWell Romania: Salariile din sectorul privat au crescut in medie cu 4,1% in 2014. Studiul confirma tendinta de scadere a tuturor tipurilor de beneficii extra salariale

Hotnews Hotnews,
 PayWell Romania: Salariile din sectorul privat au crescut in medie cu 4,1% in 2014. Studiul confirma tendinta de scadere a tuturor tipurilor de beneficii extra salariale

Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2014, potrivit editiei din acest an a studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, nivel similar celui de anul trecut 4,6%). Cu toate ca salariul minim la nivel national a fost majorat de doua ori in cursul unui an, cresterile salariale total efectuate de catre companii au fost destul de modeste in 2014. Pe de alta parte, tendinta de scadere a ratei inflatiei a redus presiunile salariale a spus Mihaela Mitroi, Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica din Romania. continuă pe Hotnews

PwC: Salariile din sectorul privat au crescut in medie cu 4,1% in 2014

Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2014, potrivit editiei din acest an a studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, realizat de catre compania de consultanta financiara PwC , nivel similar celui de anul trecut.

Studiu: Salariile din sectorul privat au crescut in medie cu 4,1% in acest an. IT-ul este campion

Salariile au crescut cu 4,1% in sectorul privat in acest an, fata de nivelul de 4,6% inregistrat anul trecut, potrivit unui studiu realizat de PricewaterhouseCoopers.

Cresteri salariale in mediul privat: salrii cu 4,1% mai mari

Salariile din sectorul privat au urcat cu 4,1% in acest an, mai putin fata de cresterea de 4,6% inregistrata anul trecut. Tendinta de crestere se va mentine, avand in vedere ca peste jumatate din companii prognozeaza majorari salariate de circa 4%,.

Guvernul vrea sa predea companiilor chineze o mare parte din sectorul energetic romanesc

In ultima perioada au aparut tot mai multe informatii legate de intentia Guvernului de a aduce companii chineze in Romania pentru a se ocupa de proiecte energetice importante, chiar strategice. Pentru unele, Guvernul vrea sa acorde chiar si ajutoare de stat, exemple fiind proiectul Reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda si proiectul Tarnita-Lapustesti. Ar mai fi si o noua centrala energetica pe carbune care ar urma sa fie construita de chinezi impreuna cu CE Oltenia. Temocentrala Deva va fi retehnologizata pentru 271 milioane dolari, conform unui contract perfectat cu prilejul vizitei in China a premierul Ponta. Mai nou, cu ocazia vizitei chinezii au fost invitati sa participe la realizarea hidrocentralei Turnu Magurele- Nicopole, microhidrocentralelor de pe Prut, dar si la constructia cablului electric submarin Romania-Turcia. La acestea se adauga intentia ENEL de a vinde operatiunile de distributie si furnizare unei companii chineze. Trebuie mentionata si o afacere privata: o firma a familiei Paunescu vrea sa construiasca impreuna cu chinezii un parc eolian.

Veste buna pentru Romania venita din China. Autostrada Pitesti-Craiova, construita de cea mai mare companie din China

China Communications Construction Ltd. , una din cele mai mari firme de infrastructura de transport din China, asteapta invitatia Guvernului Romaniei de a incepe procedura de dialog competitiv pentru constructia .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )