Libnet.ro
UNICEF

15:00

Salariile din mediul privat au crescut in medie cu 5,1% in 2017, potrivit studiului salarial si de beneficii (PayWell Romania 2017- PwC)

Hotnews Hotnews,
 Salariile din mediul privat au crescut in medie cu 5,1% in 2017, potrivit studiului salarial si de beneficii (PayWell Romania 2017- PwC)

Salariile din mediul privat au crescut in medie cu 5,1% in acest an, arata datele editiei din acest an a studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, realizat de PwC Romania, pe un esantion de aproximativ 100 de companii private, din sectoarele financiar-bancar, farmaceutic, industrial, retail si hotelier. Pe categorii de angajati, cea mai mica majorare a fost consemnata la nivelul top managementului, iar cea mai mare la nivelul personalului necalificat. continuă pe Hotnews

Salariile din mediul privat au crescut in medie cu 5,1% in acest an

Salariile din mediul privat au crescut in medie cu 5,1% in acest an, arata datele editiei din acest an a studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, potrivit unui comunicat de presa al PwC.

Salariile din mediul privat au crescut in medie cu 5,1% anul acesta

Salariile din mediul privat au crescut in medie cu 5,1% in acest an, arata datele editiei din acest an a studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, realizat de PwC Romania, pe un esantion de aproximativ 100 de companii private, din sectoarele financiar-bancar, farmaceutic, industrial, retail si hotelier.

Salarii la Primaria Cluj: sofer - 3.600 de lei, inspector - 4.600, politist - 6.000. Mediul privat e in urma si se gandeste sa aduca indieni, pachistanezi, nepalezi

Noua legislatie a salarizarii in sectorul public a adus la Primaria Cluj-Napoca salarii de baza de 3. 700 de lei pentru un bucatar sau o lenjereasa, 6. 000 de lei pentru un politist local, 2. 500 de lei pentru un necalificat. Economistul Iosif Pop sustine ca sunt salarii mai mari decat la privat, dar eficienta muncii este mult mai mica.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2415 seconds )