Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salariile din sectorul privat au crescut in medie cu 4,1% in 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Salariile din sectorul privat au crescut in medie cu 4,1% in 2015

Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2015, potrivit editiei din acest an a studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, nivel similar celui de anul trecut, se arata intr-un comunicat PWC. continuă pe Ziarul Bursa

PwC: Salariile din sectorul privat au crescut in medie cu 4,1% in acest an. Cine a beneficiat de majorari

Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost in acest an de 4,1%, similara celei de anul trecut, potrivit studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, a anuntat joi compania de audit si consultanta PricewaterhouseCoopers.

PayWell Romania: Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2015

Cresterea medie a salariilor din sectorul privat a fost de 4,1% in 2015, potrivit editiei din acest an a studiului salarial si de beneficii PayWell Romania, nivel similar celui de anul trecut. Cea mai mare crestere salariala in 2015 a fost inregistrata in sectoarele farmaceutic si bunuri de larg consum 4,5% in fiecare caz). Similar anului trecut, cresteri salariale sub media pietei au fost calculate pentru sectoarele bancar 2%) si retail 3. Desi diferenta nu este majora, este primul an dupa multa vreme in care cresterea medie salariala din Romania a fost mai mare decat cea planificata initial de companii 3,9%). Acesta este un semn ca economia este pe o traiectorie de crestere, a declarat Mihaela Mitroi, Liderul Departamentului de Consultanta Fiscala si Juridica, PwC Romania.

Investitiile din sectorul industrial au ajuns la 260 milioane euro, in primele opt luni

Interesul pentru sectorul industrial autohton a ramas constant pe parcursul primelor opt luni din acest an, fapt ce a condus la un volum investitional total de 260,6 milioane de euro, de sapte ori mai mare in comparatie cu volumul total investitional de anul trecut, potrivit unei analize a companiei de consultanta imobiliara CBRE Romania.

Tara noastra, noul punct de referinta pentru investitiile din sectorul industrial

Interesul pentru sectorul industrial a ramas ferm pe parcursul primelor 8 luni ale anului curent, iar entuziasmul afisat fata de proprietatile industriale a rezultat intr-un volum investitional total de 260. 6 milioane de euro, de sapte ori mai mare in comparatie cu volumul total investitional de anul trecut, care a fost, de asemenea, unul ridicat, potrivit unui comunicat de presa CBRE.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )