Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Muncii, despre cei care se pensioneaza la 45 de ani: E profund injust. Sunt in plina forma de munca

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii, despre cei care se pensioneaza la 45 de ani: E profund injust. Sunt in plina forma de munca

Situatia in care persoane in varsta de 45 de ani, in plina forma de munca, se pensioneaza din sistemul public si revin sa se angajeze tot in sistemul public este profund injusta, acesta fiind motivul pentru care s-a interzis cumularea pensiei cu salariul de la stat, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru. continuă pe Adevărul

Ce spune ministrul Muncii despre cresterea varstei de pensionare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a facut o serie de precizari legate de o eventuala noua Lege a pensiilor si o posibila crestere a varstei de pensionare, punand accent pe deficientele sistemului actual.

Ministrul Sanatatii, despre pacienta care a suferit arsuri in sala de operatie, la Spitalul Floreasca: Este in stare critica. Am aflat de acest incident abia in cursul zilei de vineri. Este inadmisibil (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat, sambata, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca pacienta care a luat foc pe masa de operatie la Spitalul Floreasca din Capitala se.

Ministrul Muncii: Sistemul actual de pensii este intr-un pericol iminent. Vrem sa crestem contributia la pensiile private

Sistemul actual de pensii publice este intr-un real si iminent pericol, considera ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sugerand ca ia in calcul c resterea contributiilor la Pilonul II pensiile private obligatorii).

Statul nu ofera parintilor nicio perspectiva de viata de familie usoara, considera ministrul Muncii

Prima solutie pentru criza demografica este cresterea infrastructurii de sprijinire a familiei, de genul creselor si gradinitelor apropiate de locurile de munca, infrastructura care sa faciliteze intoarcerea parintilor in activitatea profesionala dupa ce au copii, a declarat ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

PENSII SPECIALE. Anunt de ultima ora facut de ministrul Muncii: Aceste categorii vor avea acces mai usor la decizii de beneficii speciale

Principiul corect al stabilirii pensiilor trebuie sa fie cel al contributivitatii chiar daca unele categorii profesionale au oportunitatea unui acces mai usor la decizii in ceea ce priveste beneficiile speciale la pensie, considera ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, la spital imediat dupa sedinta de Guvern

Ministrul Muncii a ajuns la spital imediat dupa sedinta de Guvern. Violeta Alexandru a mers de urgenta cu fetita sa la doctor.

Vosganian: Cei care vor desfiintarea SIIJ, vor sa revenim la practicile inchizitoriale 2014-2017

Deputatul ALDE Varujan Vosganian a afirmat, vineri, ca cei care doresc desfiintarea Sectiei pentru Investigarea Infractiunilor in Justitie SIIJ) vor ca Romania sa se reintoarca la practicile inchizitoriale din perioada 2014 - 2017, conform Mediafax.

Ce averi detin cei care vor sa candideze pentru sefia DNA si DIICOT

Cei care candideaza la sefia parchetelor se intrec in averi care mai de care mai consistente.

Violeta Alexandru: La 45 de ani, in plina forma de munca, e profund injust sa te pensionezi si sa te intorci in sistemul public

Situatia in care persoane in varsta de 45 de ani, in plina forma de munca, se pensioneaza din sistemul public si revin sa se angajeze tot in sistemul public este profund injusta, iar acesta este sensul interdictiei cumularii pensiei cu angajarea in sistemul public, a declarat ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, intr-un interviu acordat agentiei Agerpres.

Ministrul Muncii: Inspectia Muncii va avea in 2020 o activitate alerta pe teren impotriva muncii la negru

Inspectia Muncii va avea anul viitor un plan de control astfel incat sa desfasoare o activitate alerta pe teren pentru depistarea muncii la negru, in contextul in care nu este normal ca Guvernul sa impoziteze oamenii pentru bani pe care acestia nu ii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )