Libnet.ro
UNICEF

05:15

Pensionarii din Romania, nevoiti sa astepte chiar si sase luni pentru a obtine calcularea pensiei. Reactia ministrului Muncii

Adevărul Adevărul,
Pensionarii din Romania, nevoiti sa astepte chiar si sase luni pentru a obtine calcularea pensiei. Reactia ministrului Muncii

Ministrul Muncii Violeta Alexandru scrie pe Facebook despre labirintul pensionarului roman, definind astfel cei 10 pasi intinsi uneori pana la 6 luni peste termenul de 45 zile din lege pentru calcularea sau recalcularea unei pensii si promite sa schimbe lucrurile. continuă pe Adevărul

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

Peste 45.200 de dosare de recalculare a pensiilor sunt intarziate, unele chiar cu sase luni - Ministerul Muncii

Peste 45. 200 de dosare de recalculare a pensiilor sunt intarziate, unele chiar cu sase luni, media intarzierilor fiind intre o luna si 3 luni, conform statisticii Casei Nationale de Pensii, pentru luna septembrie, a anuntat Ministerul Muncii.

Digi24: Mafia lemnului din Romania, subiect in serialul Broken. Echipa Netflix, agresata in Romania de taietorii ilegali

Taierile ilegale de lemn din Romania au ajuns subiectul unui documentar care va aparea la finalul acestei luni pe Netflix. Documentarul are mai multe episoade, se numeste Broken, a fost realizat de jurnalisti americani si va fi lansat la 27 noiembrie.

Echipa Netflix, atacata de taietorii de lemn din Romania: Totul s-a intamplat in timpul filmarilor pentru un serial (VIDEO)

Probleme pentru echipa Netflix in Romania. Activistii care ii insoteau pe realizatori la filmarile din Romania pentru seria de documentare Broken, au fost agresati de taietorii de lemn din Valea Cernei,.

Sora unei cantarete din Romania, impuscata mortal in Italia. Mesajul artistei, dupa tragedie

Sora unei cantarete din Romania a fost impuscata mortal in Italia. Dupa tragedie, artista a scris un mesaj emotionant, pe Facebook. Sora unei cantarete din Romania, impuscata mortal in Italia Luminita Borcan, sora cantaretei de muzica populara Ana Bejinaru din cadrul Scolii Populare de Arta din Targu Jiu, a fost impuscata mortal, miercuri dimineata, in .

TOPUL dezvoltatorilor de jocuri din Romania. Cati bani au facut anul trecut

Cifra de afaceri a industriei dezvoltatoare de jocuri video locale a inregistrat o crestere de 19,2%, in 2018 fata de 2017, ajungand la 188,5 milioane de dolari, asa cum releva raportul industriei realizat de RGDA Asociatia dezvoltatorilor de jocuri video din Romania). in prezent, in Romania, sunt active peste 100 de studiouri de game development.

ASOCIATIA ORASELOR DIN ROMANIA: 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019

Asociatia Oraselor din Romania a transmis ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019, iar primarii cer solutii pentru aceasta problema. De asemenea, primarii cer un calendar cat mai rapid de aprobare a Legii bugetului pentru 2020, care sa includa asigurarea finantarii serviciilor publice care functioneaza in aproape toate unitatile din mediul urban - licee, spitale, crese, servicii de evidenta informatizata a persoanei, case de cultura, centre permanente pentru persoane in varsta si alte servicii sociale.

O grupare criminala ducea ilegal, pentru prostitutie, femei din Romania in Marea Britanie. Ce s-a intamplat la scurt timp

O grupare criminala care ducea ilegal, pentru prostitutie, femei din Romania in Marea Britanie, a fost destramata printr-o actiune comuna a politiilor din cele doua tari. 17 persoane au fost.

Vremea face din Romania tara extremelor. in premiera, meteorologii au emis miercuri cod rosu

Vremea face din Romania tara extremelor. in premiera, meteorologii au emis ieri cod rosu de vant puternic pentru cinci judete din centru. in zonele unde vantul a batut cu.

Asociatia Oraselor din Romania anunta ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019

Asociatia Oraselor din Romania a avertizat miercuri ca 43 de orase mici sunt in imposibilitatea de a inchide anul bugetar 2019. in acest sens, primarii cer un calendar cat mai rapid de aprobare a Legii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )