Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salariu sau pensie? Ce ar alege Mugur Isarescu

B1 B1,
Salariu sau pensie? Ce ar alege Mugur Isarescu

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declaratca daca va fi interzis prin lege cumulul pensiei cu salariul, atunci el va renunta la pensie. Isarescu s-a plans ca pe acest subiect. continuă pe B1

Ce venit ar pastra Mugur Isarescu, daca ar fi pus sa aleaga intre pensie si salariu

Guvernatorul Mugur Isarescu a anuntat, miercuri, la ce venit ar renunta, daca ar fi pus sa aleaga intre pensia si salariul de la stat.

Avertisment dur al lui Mugur Isarescu pe tema majorarii pensiilor: Cand economia creste cu 4% nu poate sa creasca ceva cu 40%!

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, sustine ca politicienii trebuie sa fie foarte atenti la majorarea punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie, in conditiile unei cresteri economice de numai 4%, daca nu vrem sa ratacim vreo 40 de ani printr-un desert financiar.

Mugur Isarescu da de pamant cu majorarea punctului de pensie cu 40%

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca politicienii ar .

Mugur Isarescu, despre majorarea pensiilor: Cand economia creste cu 4%, nu poate sa creasca ceva cu 40%

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a vorbit, in cadrul unui briefing de presa, despre noua lege a pensiilor, care prevede o majorare cu 40% a punctului de pensie din septembrie 2020.

MUGUR ISARESCU: Pensiile trebuie sa creasca, problema este procentul cu care cresc

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, considera ca pensiile din Romania ar trebui sa creasca, dar procentul cu care cresc reprezinta o problema, in conditiile in care economia creste cu 4% pe an, in timp ce pensiile sunt asteptate sa avanseze cu 40%, iar solutia la aceasta problema este doar una politica, relateaza News. ro.

Mugur Isarescu, despre majorarea pensiilor: Sa fim foarte atenti!

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, sustine ca politicienii trebuie sa fie foa.

Isarescu, despre cresterea pensiilor de la 1 septembrie: Cand economia creste cu 4%, nu poate sa creasca ceva cu 40%. Sa fim atenti daca nu vrem sa ratacim 40 de ani printr-un desert financiar

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat ca politicienii trebuie sa fie foarte atenti la majorarea punctului de pensie cu 40% de la 1 septembrie, daca nu vrem sa ratacim vreo 40.

Mugur Isarescu: Un deficit suplimentar de peste 1% in doar cateva luni n-am prea vazut de cand sunt in aceasta functie

BNR e preocupata de deficitul bugetar si mai ales de surplusul acestui deficit de dupa instalarea noului guvern liberal, dar problemele aduse de politica accentuat prociclica a fostului guvern social democrat trebuie rezolvate pas cu pas, a spus miercuri Guvernatorul BNR la briefingul de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )