Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alocatiile pentru copii ar putea creste din 2019. La ce nivel vor ajunge

Adevărul Adevărul,
Alocatiile pentru copii ar putea creste din 2019. La ce nivel vor ajunge

Mai multi deputati propun cresterea alocatiilor de stat pentru copii, argumentand ca acestia sunt discriminati avand in vedere ca Guvernul a crescut constant pensiile si salariile, dar de cei 4,2 milioane de minori nu s-a preocupat nimeni din 2015. continuă pe Adevărul

ANPIS PENTRU OCTOMBRIE: Alocatiile de stat pentru copii, peste 346 milioane de lei

Alocatiile de stat pentru copii platite in octombrie 2018 au totalizat 346,6 milioane de lei, suma medie fiind de 96,88 lei de beneficiar, conform datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS).

Pensiile ar putea creste mai devreme. Cum se modifica legea pensiilor

Fostul premier Victor Ponta, liderul Partidului Pro Romania, sustine ca a convins parlamentarii sa majoreze punctul de pensie incepand cu 1 ianuarie 2019, in loc de septembrie 2019. De asemenea, el spune ca punctul de pensie se va majora direct la nivelul prevazut pentru anul 2021. Acestea ar fi cateva modificari la legea pensiilor, aprobate in Parlament.

Subiectele zilei: Trei cioturi de autostrada, zestrea anului 2018. Romnia ajunge la o retea similara cu cea a Poloniei de acum 13 ani; Cum controleaza puterea votul minoritatilor; Alocatia de stat pentru copii este cu 12% mai mica dect era n 1989

Productia de armament infloreste in SUA. Concernele americane sunt lidere in comertul mondial cu arme. Potrivit institutului de cercetare pentru pace din Stockholm SIPRI, firmele americane domina top 100 mondial. Experienta dezgustatoare traita in lift de voluntarii veniti cu daruri la copiii internati la sectia de oncologie. Un inginer de la fabrica de masini Ford din Craiova a trait, astazi, o intamplare dezgustatoare si revoltatoare.

Sondaj: Actualul presedinte al Ucrainei va pierde prezidentialele din 2019 indiferent de candidat! Sa fie aceasta explicatia pentru jocul lui Porosenko de la Marea Neagra?

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, nu are sanse sa castige viitoarele alegeri prezidentiale, care vor avea loc in primavara anului 2019, dupa cum arata rezultatele unui sondaj de opinie efectuat de.

In ce regiuni si sectoare de activitate sunt oportunitati de angajare in T1 din 2019

Planurile de angajare pentru intervalul ianuarie - martie 2019 sunt pozitive in toate regiunile si in majoritatea sectoarelor de activitate, dar se asteapta o usoara incetinire a ritmului angajarilor.

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE DIN 2019, Frans Timmermans va conduce lista social-democratilor europeni

Partidul Socialistilor Europeni PES) l-a desemnat ieri pe olandezul Frans Timmermans, in prezent prim-vicepresedinte ale Comisiei Europene, drept cap de lista pentru alegerile europarlamentare din mai 2019, relateaza dpa.

Zece predictii despre atacurile cibernetice din 2019, n viziunea Bitdefender - De la infectii fara fisier, pna la amestec n alegerile din Europa

Dupa ani buni in care a condus clasamentul amenintarilor informatice care tintesc persoane si companii, ransomware a pierdut pozitia de lider in prima jumatate a lui 2018. Detronat in premiera de minerii de criptomoneda, ransomware a recuperat din decalaj in a doua parte a anului si a demonstrat ca amenintarile care cripteaza fisiere si apoi solicita recompensa nu vor disparea din peisaj nici anul viitor. Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender estimeaza ca in 2019 vom asista la un peisaj cu amenintari informatice din ce in ce mai agresive, menite sa faca mai multi bani ca oricand.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )