Libnet.ro
UNICEF

22:45

Avertismentul oamenilor de afaceri germani din Romania privind cresterea pensiilor cu 40%: Reprezinta un risc major pentru economie

B1 B1,
Avertismentul oamenilor de afaceri germani din Romania privind cresterea pensiilor cu 40%: Reprezinta un risc major pentru economie

Reprezentantii oamenilor de afaceri germani din Romania atrag atentia asupra efectelor negative pe care le exercita asupra economiei decizia Parlamentului de a mari pensiile cu 40%. Oamenii de afaceri. continuă pe B1

EXCLUSIV Cele mai bogate si cele mai sarace judete din Romania, in functie de cifra de afaceri. Discrepante uriase. Explicatia specialistilor

Bucuresti si Ilfov sunt cele mai puternice judete din Romania, in functie de cifra de afaceri a companiilor inregistrate, la mare distanta de restul tarii. Discrepanta intre judete, respectiv.

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR: Sistemul financiar din Romania are resurse sa reziste si sa contribuie la relansarea economica

Sistemul financiar din Romania are resurse sa reziste si sa contribuie la sustinerea efortului de relansare economica, dar acest lucru nu este suficient, a declarat, astazi, intr-o dezbatere de specialitate, Leonardo Badea, viceguvernator Banca Nationala a Romania BNR).

EXCLUSIV Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19! Viitorul tata al Elizei spune unde e cea mai batrana mama din Romania

Cea mai batrana mama din Romania este, in continuare, de negasit. Medicul care a ajutat-o sa nasca si nasul Elizei, a vorbit in exclusivitate pentru playtech. ro despre aceasta situatie si despre locul unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de Covid-19, virusul care afecteaza multi batrani. Unde s-ar ascunde Adriana Iliescu de covid-19 in urma cu mai .

Care este primul bloc de apartamente din Romania. De cate ori ai trecut pe langa el si habar nu aveai ca este atat de vechi?

Daca astazi este un lucru obisnuit sa mergi pe marile bulevarde si sa intalnesti cladiri inalte locuite, in urma cu un secol, lucrurile stateau cu totul diferit. Tu stii care este primul bloc de apartamente din Romania?! Ai trecut de multe ori pe langa el fara sa ai habar acest detaliu! Primul bloc de apartamente .

Cladirile istorice din Romania care au fost scoase la vanzare. Costa 5 milioane de euro

Romania Sothebys International Realty a scos la vanzare trei cladiri istorice din Cluj-Napoca, respectiv Oradea si Timisoara, ce duc in spte istoria a secole de existenta si construite pe actualul teritoriu al Romaniei inca din perioada de dinainte de Primul Razboi Mondial, valorand cinci milioane de euro. Poarta Vieneza din Cluj-Napoca Aceasta cetatuie din Cluj .

Cum incep cursurile, de fapt, facultatile din Romania. Rasturnare de situatie: ce reguli vor fi de la 1 octombrie

Situatie fara precedent pentru studenti! Cum incep cursurile, de fapt, facultatile din Romania si ce reguli vor fi de la 1 octombrie?! Cum incep facultatile din Romania cursurile Emotii mari pentru studentii din acest an! in doar cateva zile, va incepe noul an universitar, iar ministrul Monica Anisie, dupa o intalnire cu rectorii, a facut .

Pensii 2020. Lovitura pentru pensionarii din Romania. Ce se intampla cu banii lor

Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de presa de astazi, la Palatul Cotroceni, ca salariile profesorilor si punctul de pensie nu pot fi majorate in aceasta perioada pentru ca nu exista spatiu fiscal in conditiile in care masura ar impovara bugetul pentru anul viitor cu 6% din PIB. Trebuie asteptat momentul prielnic, care nu .

UPDATE Scolile din Romania in care vor functiona sectii de votare vor fi inchise din 25 pana in 29 septembrie - decizie CNSU in Bucuresti, decizia locala era sa se suspende cursurile de joi

Scolile din Romania unde vor functiona sectii de votare pentru alegerile locale de duminica vor fi inchise incepand din 25 si pana in 29 septembrie, inclusiv, perioada in care ar urma sa fie facute cursuri online, a decis miercuri Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. in Bucuresti, de exemplu, Comitetul pentru Situatii de Urgenta hotarase ca in scolile unde vor fi organizate sectii de votare sa fie suspendate cursurile incepand de joi, 24 septembrie. Reprezentantii Grupului de Comunicare Strategica precizeaza ca decizia CNSU este cea care prevaleaza, in sensul ca se suspenda activitatea cu prezenta fizica in zilele de vineri, luni si marti.

Anunt de ultima ora despre revenirea spectatorilor pe stadioanele din Romania

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului din Romania, a vorbit intr-o conferinta de presa despre posibilitatea revenirii spectatorilor pe stadioane.

Drumul din Romania care va scoate din izolare o zona turistica spectaculoasa. Unde vei putea calatori in curand

Toamna superba invita oamenii la munte, in inima Apusenilor, loc unde spectacolul naturii este fascinant. Se numeste Transalpina de Apuseni, una dintre bogatiile Romaniei, care se afla in plin proces de modernizare. Oficialii promit ca, in maximum doi ani, soferii vor putea traversa o mare parte a muntilor, de la est la vest, pe o .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )