Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cati romani incaseaza pensii mai mari de 5.000 de lei?

Antena3 Antena3,
Cati romani incaseaza pensii mai mari de 5.000 de lei?

Pensiile mari, de peste 5. 000 de lei, nu sunt rare in Romania, chiar daca in prezent nu este sigura majorarea pensiilor cu 40% de la 1 septembrie, asa cum s-a spus initial. O statistica in acest sens arata ca, la noi in tara, aproape 26. 000 de oameni din sistemul public de pensii au incasat lunar peste 5. 000 de lei brut. continuă pe Antena3

DUPA APROAPE UN DECENIU IN FRUNTEA CELEI MAI MARI BANCI INTERNE DIN REGATUL UNIT CEO-ul Lloyds Bank va demisiona, anul viitor

Directorul executiv CEO) al Lloyds Banking Group, Antonio Horta-Osorio, va demisiona din functie anul viitor, dupa aproape un deceniu in fruntea celei mai mari banci interne din Regatul Unit, conform Reuters.

FLORIN ROMAN: Cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, sustine ca cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD, prin cei 28 de presedinti de Consilii judetene si 1. 700 de primari pe care ii are.

Care este pensia minima garantata de stat in luna iulie? Cati bani incaseaza lunar cei care nu au cotizat la sistemul de pensii

In anul 2015, pensia minima garantata de stat, denumita astazi indemnizatie sociala pentru pensionari, era de 400 de lei. Aceasta crescut in anul 2019 pana la 704 lei, iar in anul 2020 a ramas neschimbata.

Cine este sotul Violetei Alexandru si cati bani incaseaza de la stat in fiecare luna. Unde lucreaza acesta

Violeta Alexandru a fost, in anul 2015, ministru delegat pentru Consultare Publica si Dialog Social in Guvernul Ciolos. Aceasta era cunoscuta la acea vreme mai degraba pentru activitatea ei din cadrul organizatiilor nonguvernamentale. De altfel, in anul 2001 ea chiar a fondat Institutul pentru Politici Publice IPP).

Orasul cu cele mai mari pensii din Romania. Cat castiga aici, in medie, un pensionar

Cea mai mare medie a pensiilor din Romania pentru anul 2019 se gaseste in Bucuresti. Valoarea acesteia este de 1. 500 de lei, cu 37% mai mare decat pensia medie din Botosani.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )