Libnet.ro
UNICEF

06:45

Comunitatea germana de business ingrijorata de decizia majorarii pensiilor cu 40%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comunitatea germana de business ingrijorata de decizia majorarii pensiilor cu 40%

Decizia Parlamentului de a mari pensiile cu 40% reprezinta un risc major pentru economia Romaniei si pune in pericol relansarea economica. continuă pe Ziarul Bursa

Comunitatea germana de business din Romania este ingrijorata de decizia majorarii pensiilor cu 40%

Decizia Parlamentului de a mari pensiile cu 40% reprezinta un risc major pentru economia Romaniei si pune in pericol relansarea economica. O noua crestere in zona bugetara ar trebui sa fie exclusa, in conditiile in care economia sufera deja din cauza pandemiei, arata Camera de Comert Romano-Germana AHK Romania).

Romanian Business Leaders, despre majorarea pensiilor cu 40%: Opriti aceasta lege catastrofala! Nu sabotati economia Romaniei!

Pandemia si criza economica globala au venit peste o Romanie care este bolnava cronic de astmul birocratiei si a risipei bugetare. Avem deja efecte extrem de grave in aproape toate domeniile: turism, comert, servicii, productie industriala, exporturi si investitii internationale. Cresterea tuturor pensiilor cu 40% va saraci bugetul tarii, va saraci economia, va saraci pensionarii, va ingropa tara, se arata intr-un comunicat transmis miercuri de comunitatea oamenilor de afaceri reuniti in cadrul Romanian Business Leaders.

Klaus Iohannis, despre promulgarea majorarii pensiilor cu 40%: Va trebui sa asteptam un moment prielnic

Parlamentul a votat in aceasta saptamana majorarea pensiilor cu 40%. intrebat daca va promulga legea, Klaus Iohannis a declarat ca nu este momentul oportun pentru o astfel de masura. Este o chestiu.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )