Libnet.ro
UNICEF

15:15

Din 2019, toate pensiile vor fi virate pe card. Ce comisioane percep bancile

Adevărul Adevărul,
Din 2019, toate pensiile vor fi virate pe card. Ce comisioane percep bancile

Ministerul Finantelor si cel al Muncii ar putea elabora un proiect de act normativ privind modificarea modului de plata a pensiilor, astfel incat acestea sa nu mai fie aduse de postas, ci sa fie virate direct in conturile pensionarilor. continuă pe Adevărul

FOTO Primele trei autobuze din cele 400 care vor fi achizitionate de Primaria Capitalei de la Otokar au ajuns n Capitala. Deocamdata sunt n teste

Primele 3 autobuze din cele 400 care vor fi achizitionate de Primaria Capitalei de la Otokar Europe SAS Otokar Otomotiv Ve Savunma Sanayi A. S au ajuns in Capitala, a confirmat pentru HotNews. ro biroul de presa al Primariei Capitalei. Acestea sunt folosite pentru instruirea soferilor, dar nu opresc in statii si nu pot fi folosite de calatori. Primarul Gabriela Firea a anuntat la semnarea contractului ca autobuzele vor fi livrate incepand cu luna octombrie, pana la finalul anului urmand sa ajunga la Bucuresti 100 de unitati. Restul, in 2019.

Posta Romana primeste ultima lovitura: pensiile vor veni pe card

Toti pensionarii din Romania vor incepe sa primeasca pensiile pe card din 2019, afectand semnificativ volumul de activitate pe care il desfasoara Posta Romana, mai ales in mediul rural. Pensionarii din mediul urban se vor bucura sa afle ca primesc pensiile pe card, avand in vedere ca exista banci la fiecare colt de strada, iar [] .

Rasturnare de situatie: Scad toate pensiile din aceasta luna! Cand vei mai primi banii...

Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, a facut declaratii dure la adresa noului proiect de lege. Punctul de pensie este un furt. Ati fost furati, pentru ca pensiile voastre s.

VESTI PROASTE pentru PENSIONARI! Nu vor mai primi BANI din 2019! DECIZIA radicala a fost anuntata

Schimbari de ultima ora pentru pensionarii din Romania. Ministerul Finantelor Publice vrea sa realizeze economii, prin urmare contractul cu Posta va fi rupt. Astfel, pensia nu va mai fi adusa de postas ci va fi.

Australian Open: Premii mai mari cu 10% la editia din 2019

Organizatorii Openului Australiei la tenis, primul turneu de Grand Slam al anului, au marit cu 10% suma alocata participantilor la editia 2019 a acestei competitii, programata in luna ianuarie la Melbourne, informeaza presa de la antipozi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )