Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ministrul Muncii, despre pensiile comunitare: Avem mii de dosare restante, vechi de 2-3 ani

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii, despre pensiile comunitare: Avem mii de dosare restante, vechi de 2-3 ani

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat ca inca exista mii de dosare restante pentru pensiile comunitare, depuse in urma cu 2-3 ani, cele mai multe provenind din Italia si Spania. continuă pe Adevărul

Ministrul Muncii, despre atacarea la CCR a legii privind dublarea alocatiilor: Politica populista de a dubla, de a tripla peste noapte ne face rau

Pe 11 august, Comisia de Munca a Senatului respingea ordonanta de urgenta propusa de Guvernul Orban ce prevedea majorarea cu 20% a alocatiilor pentru copii, incepand cu luna august. PSD a respins aceasta.

PENSII 2020. Anuntul momentului despre pensiile din Romania! Mesajul ministrului Muncii pentru postasi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat luni, 24 august, ca urmatoarele pensii vor ajunge si marite si la timp.

Ministrul Muncii, intrebat cand vor creste pensiile dupa stabilirea procentului de 14: Criza nu s-a terminat

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune, intrebata fiind care este calendarul modificat al majorarii pensiilor dupa stabilirea procentului de 14, ca efectele crizei se vad in continuare in economie. Criza nu s-am terminat, afirma Alexandru.

MINISTRUL MUNCII: S-a finalizat expeditia pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie

Pachetele cu taloanele de pensii pentru luna septembrie, care cuprind pensiile majorate, au fost expediate la Posta Romana, a anuntat ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii: Urmatoarele pensii vor ajunge marite si la timp. Pensionarii nu merita zvonuri si minciuni

Pensiile marite vor ajunge la timp in septembrie, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, avertizandu-i pe postasi sa nu le mai spuna pensionarilor ca vor fi intarzieri, lansand astfel zvonuri si minciuni care fac jocul PSD.

MINISTRUL MUNCII: Urmatoarele pensii vor ajunge si marite si la timp

Pensiile marite vor ajunge la timp in septembrie iar la nivelul Postei Romane se pun la punct ultimele detalii, arata ministrul Muncii, Violeta Alexandru, conform Agerpres.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru: Gata suntem! S-a finalizat expeditia pachetelor cu taloanele de pensii pentru septembrie. Pentru toata tara

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat marti ca a fost incheiata expeditia pachetelor cu taloanele de pensii pentru luna septembrie pentru intreaga tara. Astfel, aceasta da asingurari ca pensiile.

Pensii 2020. Ce se intampla cu taloanele de pensii, de fapt. Ministrul Muncii, in razboi cu postasii

Anunt important despre taloanele de pensii! Ministrul Muncii a explicat ce se intampla, de fapt, cu veniturile pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, apel catre postasi! Violeta Alexandru a explicat ca noile taloane de pensii au fost tiparite si face apel catre postasii din intreaga tara sa fie responsabili si sa spuna pensionarilor ca veniturile acestora .

Ministrul Muncii, dupa controlul ITM la santierul din Berceni: Este necesar un sistem mai riguros de contorizare a orelor suplimentare

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat ca este necesar un sistem mult mai riguros de contorizare a orelor suplimentare de munca, precum contorizare electronica, intrebata fiind despre rezultatele controlului efectuat de Inspectoratul Teritorial de Munca in cazul muncitorilor infectati cu noul coronavirus pe un santier din Capitala, relateaza Agerpres.

Ce se va intampla acum cu orele suplimentare ale muncitorilor. Ministrul Muncii a facut anuntul ferm

Ministru Muncii, Violeta Alexandru a anuntat ca ia in calcul implementarea unui nou sistem electronic. Ce se intampla cu orele suplimentare ale muncitorilor Un sistem electronic de contorizare a orelor suplimentare ale muncitorilor din constructii este luat in calcul de catre Violeta Alexandru. Ministrul Muncii a facut aceasta afirmatie in contextul in care Inspectoratul Teritorial .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )