Libnet.ro
UNICEF

09:00

PSD bombardeaza bugetul si impune din nou cresterea cu 40% a pensiilor si majorarea salariilor profesorilor

Adevărul Adevărul,
PSD bombardeaza bugetul si impune din nou cresterea cu 40% a pensiilor si majorarea salariilor profesorilor

PSD a reintrodus luni in legea bugetului prevederea potrivit careia pensiile vor creste cu 40%, iar salariile profesorilor se majoreaza, potrivit unui amendament adoptat de Comisiile reunite pentru Munca din Camera Deputatilor si Senat. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan o provoaca din nou pe Gabriela Firea. Va raspunde pozitiv Primarul Capitalei?

Pe pagina personala de Facebook, candidatul sustinut la alegerile pentru Primaria Capitalei de principale partide de dreapta, Nicusor Dan, i-a lansat contracandidatului sau de la PSD, Gabriela Firea, o provocare mai putin obisnuita in campaniile electorale de la noi. Nicusor Dan o provoaca din nou pe Gabriela Firea Candidatul, Nicusor Dan sustinut de PNL si .

Raluca Tanase, fosta Bambi, este din nou singura. De ce s-a despartit de iubitul ei

Se pare ca Raluca Tanase, concurenta de la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D, nu are deloc noroc in dragoste. Aceasta este din nou singura, dupa ce a pus capat definitiv relatiei cu iubitul cu care abia ce se impacase. Astfel, concurenta nu mai doreste sub nicio forma sa se mai impaace .

Nicusor Dan o cheama din nou pe Firea la cel putin trei dezbateri la CGMB Firea vrea o dezbatere electorala cu Nicusor Dan, Basescu si Tariceanu, la o autobaza STB

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a chemat-o din nou luni pe Gabriela Firea la trei dezbateri unu la unu in ultima saptamana a campaniei electorale, in sala Consiliului General. Firea vrea insa o dezbatere cu toti cei trei candidati de dreapta, Nicusor Dan, Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu, si propune ca intalnirea sa aiba loc la o autobaza a STB.

VIDEO Belarus: Zeci de mii de manifestanti contra lui Lukasenko din nou in strada la Minsk

Zeci de mii de belarusi au manifestat din nou duminica la Minsk pentru a denunta realegerea presedintelui Aleksandr Lukasenko, confruntat de aproape o luna cu un val de proteste fara precedent, relateaza AFP.

Zeci de mii de oameni protesteaza din nou la Minsk

Zeci de mii de oameni protesteaza din nou la Minsk, duminica, pentru a denunta realegerea presedintelui Aleksandr Lukasenko in urma cu o luna, relateaza AFP.

Restrictii din nou in Romania. E oficial, anuntul de ultima ora al autoritatilor

Noi restrictii pentru romani! Autoritatile au anuntat oficial noile reguli pe care trebuie sa le respecte cetatenii. Restrictii pentru romani! Autoritatile au anuntat oficial Autoritatile au anuntat oficial faptul ca reintroduc restrictii in doua dintre localitatile care s-au indicat a fi foarte afectate de virus. Mai exact, este vorba despre localitatile Spermezeu si Sieut. Consiliul .

Sorana Cirstea, fericita ca joaca din nou dupa pauza impusa de pandemie

Sorana Cirstea, calificata in turul al treilea la US Open, dupa o victorie in trei seturi in fata britanicei Johanna Konta, a noua favorita, 2-6, 7-65), 6-4, a declarat ca este bucuroasa ca joaca din nou dupa lunga pauza impusa de pandemia de coronavirus.

Vladimir Putin puncteaza din nou! Pas important pentru vaccinul rusesc antiCOVID-19

Luna trecuta, Vladimir Putin a anuntat ca Rusia are primul vaccin din lume impotriva COVID-19. Saptamana aceasta, rusii vor face un nou pas important, potrivit administratiei de la Moscova. Vaccinul.

Coronavirus. Ucraina inregistreaza din nou un numar record de noi cazuri de Covid-19

Ucraina a inregistrat un nou record negativ al cazurilor zilnice de infectare cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2. Consiliul National de Securitatea anuntat, sambata, cain ultimele 24 de ore,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3167 seconds )