Libnet.ro
UNICEF

00:07

ANUNT BOMBA al autoritatilor: NU MAI SUNT BANI DE PENSII! Pana cand se mai fac platile

B1 B1,
ANUNT BOMBA al autoritatilor: NU MAI SUNT BANI DE PENSII! Pana cand se mai fac platile

Deputatul brailean Emilia Meirosu Pro Romania) sustine ca actuala guvernare nu mai are bani pentru plata pensiilor. Meirosu mai spune ca cei de la putere incearca sa pacaleasca pensionarii amanand. continuă pe B1

ANUNT BOMBA al autoritatilor: NU MAI SUNT BANI DE PENSII! Pana cand se mai fac platile

Deputatul brailean Emilia Meirosu Pro Romania) sustine ca actuala guvernare nu mai are bani pentru plata pensiilor. Meirosu mai spune ca cei de la putere incearca sa pacaleasca pensionarii amanand.

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi MAI MULTI BANI la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, se precizeaza in datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. in septembrie 2018, de .

Zegrean: Dancila trebuie sa mearga in Parlament sa ceara aprobare pentru remaniere Chiar daca ministrii propusi mai sunt inca membri ALDE, ei nu aduc partidul cu ei la guvernare

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustine ca Viorica Dancila trebuie sa mearga in Parlament sa ceara votul pentru remaniere. El explica, pentru HotNews. ro, ca, desi ministrii propusi de premier sunt inca membri ALDE, ei nu aduc partidul cu ei la guvernare, de vreme ce formatiunea lui Calin Popescu Tariceanu a decis retragerea din echipa de la Palatul Victoria. Ei pot fi luati in considerare ca persoane particulare, a spus el. Dancila a anuntat ca a decis nominalizarea unor reprezentanti ai ALDE pentru portofoliile lasate vacante dupa ce Calin Popescu Tariceanu a decis retragerea partidului de la guvernare.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )