Libnet.ro
UNICEF

19:30

BOMBA PENSIILOR a explodat: Totul se RECALCULEAZA! Care sunt categoriile ce vor primi BANI MAI PUTINI...

B1 B1,
BOMBA PENSIILOR a explodat: Totul se RECALCULEAZA! Care sunt categoriile ce vor primi BANI MAI PUTINI...

Un act normativ publicat in Monitorul Oficial le permite persoanelor care s-au pensionat anticipat partial din 2011 si pana la mijlocul anului 2016 sa ceara recalcularea pensiilor. Doar ca recalcularea se va. continuă pe B1

Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2018, afisate marti de Ministerul Educatiei. Cum se rezolva contestatiile si care sunt conditiile n care parintii pot vedea lucrarile de examen ale copiilor

Rezultatele de la Evaluarea Nationala 2018 vor fi afisate marti, pana la ora 12:00, la avizierele scolare. Acestea sunt primele note obtinute de absolventii de clasa a VIII-a la examen. Elevii care sunt nemultumiti de rezultate pot sa depuna contestatii, intre orele 14:00-19:00. La contestatie, fiecare lucrare este evaluata de catre doi profesori. in cazul in care notele acordate dupa reevaluare sunt mai mari sau mai mici cu 1,5 puncte decat nota dinainte de contestatii, atunci lucrarea merge la inca doi profesori. Vezi in articol Rezultatele de la Evaluarea Nationala din ultimii 14 ani.

Diferenta dintre merele verzi si cele rosii. Care sunt mai sanatoase. Explicatia medicilor

Exista multe sortimente de mere. Rosii, verzi sau galbene, merele sunt gustoase, dar si sanatoase. Desi bogate in vitamine si antioxidanti, medicii spun ca cele mai sanatoase mere sunt cele verzi, pentru ca.

Ce marci auto au crescut cel mai mult n Europa si care sunt campioanele scaderilor

Jeep, Seat si Dacia sunt marcile cu cele mai mari cresteri procentuale in UE intre ianuarie si mai, perioada in care vanzarile de masini noi au crescut cu 2,4%, arata datele ACEA. Germania este cea mai mare piata auto europeana, urmata de Marea Britanie. in Romania s-au inmatriculat aproape 48. 000 de masini noi, avans de 29% fata de anul trecut.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )