Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cine a decis pastrarea pensiilor speciale si ce venituri lunare incaseaza. Bugetarii de lux isi pastreaza privilegiile

Adevărul Adevărul,
Cine a decis pastrarea pensiilor speciale si ce venituri lunare incaseaza. Bugetarii de lux isi pastreaza privilegiile

Economistul Claudiu Nasui a divulgat joi numele personajului principal din scandalul pensiilor speciale, cel care a decis pastrarea privilegiilor pentru a nu-si reteza singur craca de sub picioare. continuă pe Adevărul

Curtea Constitutionala a decis: Abrogarea pensiilor speciale ale magistratilor este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca abrogarea pensiilor speciale este neconstitutionala, se arata intr-un comunicat de presa al CCR. Astfel, CCR a admis sesizarile formulate de Avocatul Poporului.

Abrogarea pensiilor speciale este neconstitutionala - a decis CCR

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca legea care prevedea eliminarea pensiilor speciale, inclusiv ale magistratilor si parlamentarilor, cu exceptia celor din Armata si Ministerul de Interne, este neconstitutionala, potrivit unor surse Hotnews. ro.

CCR: Abrogarea pensiilor speciale este neconstitutionala

Judecatorii Curtii Constitutionale a Romaniei au decis, miercuri, ca legea privind abrogarea pensiilor speciale este neconstitutionala, potrivit unor surse din institutie. Curtea a fost sesizata in acest sens de Avocatul Poporului si inalta Curte de Casatie si Justitie.

CCR despre neconstitutionalitatea abrogarii pensiilor speciale: Legea are la baza nicio documentare sau fundamentare, cercetare sau studiu de impact

Curtea Constitutionala a Romaniei sustine ca legea privind abrogarea pensiilor speciale are un caracter profund eterogen, vizand statute profesionale diferite, si ca actul normativ adoptat nu are la baza nicio documentare sau fundamentare.

Florin Roman iese la atac: Decizia CCR in cazul pensiilor speciale, rusinoasa si dezonoranta

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, catalogheaza decizia CCR in cazul legii privind abrogarea pensiilor speciale drept rusinoasa si dezonoranta si arata ca liberalii vor veni cu un nou act normativ pe aceasta tema care va tine cont de motivarea Curtii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )