Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dancila: Bugetul pe 2019 este echilibrat. Alocam bani pentru table electronice si rechizite, dar si cresterea pensiilor si a salariilor

Adevărul Adevărul,
Dancila: Bugetul pe 2019 este echilibrat. Alocam bani pentru table electronice si rechizite, dar si cresterea pensiilor si a salariilor

Premierul Viorica Dancila a enumerat vineri, inaintea sedintei de Guvern, cateva dintre obiectivele cuprinse in proiectul de buget, sustinand ca bugetul este un ul echilibrat, care tine cont de politicile sociale. continuă pe Adevărul

FIREA, DESPRE EFECTELE VITAMINEI D(RAGNEA): Bani pentru transportul public - mai putini cu 25%

Gabriela Firea scrie despre efectele adverse ale vitaminei Dragnea): cu 25% mai putini bani pentru transportul public in Bucuresti si critica primarii de sectoare care aplauda taierea bugetului Primariei Capitalei.

Spotify a ajuns sa faca bani, dar nu multumita muzicii

Concurenta pe piata servicilor de streaming audio este mai acerba ca niciodata, dar cei de la Spotify se pare ca fac ceva bine, avand in vedere ca sunt lideri. in 2019, aproape ca este.

Horoscop de weekend, 9 - 10 februarie. Sanse de bani pentru nativii unei zodii

Horoscop weekend. Iata ce ne rezerva astrele pentru acest weekend. Berbec Vrei sa faci ceva iesit din comun, ceva ce nu ai mai incercat pana acum, iar un prieten bun iti ofera curajul necesar. Ai parte.

Viorica Dancila: Astazi adoptam proiectul de buget pentru 2019. Este un buget echilibrat si concentrat atat pe sustinerea politicilor sociale, cat si pe sprijinirea politicilor de dezvoltare (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca in sedinta de guvern de vineri va fi adoptat proiectul de buget pentru 2019. Astazi adoptam proiectul de buget pentru 2019. Proiectul a fost intens dezbatut.

incaierarea pe bani. Daca bugetul pe 2019 pica in parlament, guvernul trebuie sa demisioneze

Nu exista alta cale de rezolvare a crizei. Ar fi clar ca actuala coalitie de guvernare nu mai are majoritate parlamentara si ca premierul, ministrii implicati nu sunt competenti sa elaboreze bugetul tarii. De ce sa mai stea la guvernare? Sunt destule semnale ca bugetul nu va trece de parlament. UDMR a anuntat deja ca nu va vota bugetul in forma actuala, si cine stie ce pretentii va avea pentru a-l vota.

Persoanele cu dizabilitati au iesit in strada in mai multe orase din tara, nemultumite de bugetul pe 2019: Nu negociem viata copiilor nostri

Zeci de oameni, intre care si persoane cu dizabilitati, au protestat vineri in mai multe judete din tara dar si in Bucuresti, fata de bugetul pe 2019, care prevede ca autoritatile locale sa sustina integral finantarea asistentei sociale. Manifestantii cer si infiintarea Fondului pentru Dizabilitate.

VIDEO Bugetul pe 2019 ii provoaca frisoane primarului din Focsani. Sper sa se revina la vechea formula

Prin transferul cheltuielilor cu asistenta sociala de la bugetul national la bugetul local, municipalitatea pierde sume importante.

Putini romani stiu asta. Care este perioada de incubatie pentru gripa

Gripa este o afectiune respiratorie extrem de contagioasa cauzata de virusuri. Virusurile gripale pot circula pe tot parcursul anului, dar sunt mult mai frecvente in lunile de toamna si de iarna. Citeste si:.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )