Libnet.ro
UNICEF

00:06

Florin Citu, despre propunerea de impozitare a pensiilor: Sa fim seriosi. Teodorovici niciodata nu-si va impozita propria pensie. Este pierdut in spatiu. Are idei putine, fixe si proaste (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, despre propunerea de impozitare a pensiilor: Sa fim seriosi. Teodorovici niciodata nu-si va impozita propria pensie. Este pierdut in spatiu. Are idei putine, fixe si proaste (VIDEO)

Senatorul PNL Florin Citu, a comentat, joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir,propunerea ministrului Finantelor, Eugen. continuă pe B1

Florin Citu: Votul pentru presedintia Senatului este un test inainte de motiunea de cenzura; Avem pregatiti ministri pentru guvernare

LIderul senatorilor PNL, Florin Citu, a vorbit la Adevarul Live, despre criza politica aparuta la Senat, unde a explicat ca negocierile si votul pentru nou presedinte reprezinta un test inaintea motiunii de cenzura. Totodata, acesta afirma ca PNL este gata sa-si asume guvernarea si ca are ministrii pregatiti in cazul in care nimeni nu va veni alaturi de liberali.

Florin Citu (PNL): Curtea de Conturi inca protejeaza Guvernul Dancila. Comunistilor, veti plati pentru tot

Curtea de Conturi inca protejeaza Guvernul Dancila, lucru care ii va costa, a afirmat, joi, senatorul PNL Florin Citu, intreband Executivul de la Palatul Victoria unde este diferenta de bani intre ce au.

Alina Gorghiu, despre propunerea lui Melescanu pentru sefia Senatului: Este o cale lamentabila aleasa de PSD. Se face de ras in fata propriului electorat (VIDEO)

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a sustinut, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, ca PSD s-a facut de ras in fata propriului electorat prin propunerea ca Teodor.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )