Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministrul Muncii, DETALII de ULTIMA ORA despre Legea pensiilor. Cand vor putea iesi romanii la PENSIE

B1 B1,
Ministrul Muncii, DETALII de ULTIMA ORA despre Legea pensiilor. Cand vor putea iesi romanii la PENSIE

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a venit cu detalii despre noua lege a pensiilor. Oficialul guvernamental a vorbit despre principiile actului normativ, precizand ca, in noua lege, romanii trebuie sa aiba. continuă pe B1

Informatii in premiera despre legea pensiilor

Ministrul Muncii a oferit informatii in exclusivitate despre noua lege a pensiilor. Principiile legii au fost prezentate de Lia Olguta Vasilescu, luni seara, la Sinteza zilei. Romanii trebuie sa aiba.

MAE, detalii de ultima ora despre accidentul cu romani din Slovacia. in ce stare sunt victimele

MAE a precizat, vineri, la solicitarea MEDIAFAX, ca un roman a fost ranit grav si transportat de urgenta la un spital din Bratislava, in urma coliziunii intre un microbuz si un camion pe o autostrada din.

Dragnea, despre schimbarile de ultima ora in legea offshore

Statul roman va avea, in baza Legii offshore, beneficii majore de 50% din productia de gaze, care vor tranzactionate pe piata din Romania, si impozitul pe venitul suplimentar, in plus fata de redevente, a.

Ministrul Muncii, anunt important despre salarii

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat luniseara la Antena 3cas-a inceput contabilizarea salariului minim net in euro. Dupa ce vom finaliza acest ciclu de guvernare, vom intra pe.

Ministrul Muncii: Salariul minim brut va creste la 2.050 de lei incepand de la 1 ianuarie 2019

Salariul minim brut va creste la 2. 050 de lei incepand de la 1 ianuarie 2019, Guvernul lucrand in prezent la o Hotarare in acest sens, a declarat, luni seara, la Antena 3, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Aceasta a mai sustinut ca statul a recuperat considerabil din deficitul la bugetul de pensii, acesta scazand de la 13 miliarde de lei, in 2017, la 4 miliarde de lei acum, dupa transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat.

Evenimentul anului 2019: METALLICA revine la Bucuresti! Detalii de ultima ora

Legendara trupa rock Metallica revine la Bucuresti in turneul Worldwired. Evenimentul va avea loc pe data de 14 august 2019 si se va desfasura pe Arena Nationala. Debutand pe 1 mai 2019 in Lisabona, turneul.

Atac la o CRESA! Doi adulti si trei bebelusi au fost injunghiati! DETALII DE ULTIMA ORA

Un atac grav a avut loc vineri la o cresa din New York, in urma caruia un nou-nascut si alti doi bebelusi cu varste de pana la o luna au fost grav raniti. Printre victim se numara si doi adulti,.

PANICA la bordul unui avion! Pasagerilor a inceput sa le curga sange din urechi si din nas! DETALII de ultima ora (VIDEO)

Clipe de cosmar la bordul unui avion al companiei Jet Airways, care trebuia sa efectueze joi un zbor de la Mumbai la Jaipur. Aeronava a fost fortata sa aterizeze de urgenta deoarece aproximativ 30 de pasageri au.

Liviu Dragnea, cerere de ULTIMA ORA pentru Tudorel Toader: Cum vrea liderul PSD sa modifice completele de la ICCJ pentru a scapa de PUSCARIE (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a vorbit cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si l-a rugat sa faca demersuri in legatura cu desemnarea completelor de 5 judecatori de la inalta Curte de.

Victor Ponta, despre legea offshore

Deputatul Victor Ponta, lider al Pro Romania, a declarat astazi ca legea offshore este schimbata cu totul in Senat, sustinand ca nu exista niciun fel de dezbatere, de transparenta, iar presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea, in continuare trateaza resursele naturale ca pe ceva care se negociaza pentru interesul sau personal.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2594 seconds )