Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministrul Muncii, ultimele detalii despre pensiile romanilor

Antena3 Antena3,
Ministrul Muncii, ultimele detalii despre pensiile romanilor

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit la Punctul de intalnire despre evolutiile pensiilor si salariilor in perioada guvernarii PSD-ALDE si a explicat care sunt urmatorii pasi din programul de. continuă pe Antena3

Primesti PENSIA PE CARD?! Gata, ministrul Muncii a facut un ANUNT DE MAXIM INTERES pentru toti ROMANII!

Ministrul Muncii, Marius Budai, a vorbit despre deciziile de recalculare a pensiilor si primirea diferentelor care se vor face in intervalul 11-15 aprilie 2019.

Ministrul Muncii pregateste ajutoare pentru cei afectati de tornada din Calarasi

Ministrul Muncii, Marius Budai, spune ca pregateste o Hotarare de Guvern pentru acordarea de ajutoare pentru persoanele afectate de tornada din judetul Calarasi. Proiectul de Hotarare ar urma sa fie aprobat in sedinta de Guvern de saptamana viitoare.

Ministrul Muncii, Marius Budai: Vom elabora o Hotarare de Guvern pentru a-i ajuta pe oamenii afectati de tornada

Ministerul Muncii si Justitiei Sociale va initia o Hotarare de Guvern pentru a-i sprijini cu niste sume de bani pe oamenii din Calarasi afectati de tornada de marti, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ministrul de resort, Marius Budai.

Razvan Ciobanu a murit. Noi detalii despre moartea creatorului de moda. Psiholog: Apropiatii ar fi putut sa sesizeze momentele dificile

Razvan Ciobanu a muritluni dimineata, in urma unui accident teribil. Masina la volanul careia se afla creatorul de modaa parasitcarosabilul si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a pr.

Primele detalii despre accidentul in care si-a pierdut viata creatorului Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a murit la 43 de ani intr-un accident de circulatie, in Constanta, chiar in a doua zi de Paste. Creatorul de moda ar fi pierdut controlul masinii si s-ar fi izbit de un copac. Purtatorul de.

Primele detalii despre accidentul in care si-a pierdut viata creatorul Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a murit la 43 de ani intr-un accident de circulatie, in Constanta, chiar in a doua zi de Paste. Creatorul de moda ar fi pierdut controlul masinii si s-ar fi izbit de un copac. Purtatorul de.

Ce spune ministrul Finantelor, Ion Chicu, despre un nou program cu FMI

In cazul in care se reuseste instaurarea noului Guvern, chiar intr-o saptamana vine misiunea Fondului Monetar International deplina, care ar urma sa faca o evaluare si sa stabileasca conditii pentru urmatoarea transa din finantarea FMI. O spune ministrul Finantelor, Ion Chicu, intr-un interviu pentru Radio Europa Libera. Oficialul mentioneaza ca Moldova ar putea primi ultima transa din program la inceputul anului viitor, transmite IPN.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )