Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivarea CCR privind noua lege a pensiilor: nu se stie cine datoreaza si cine plateste

Adevărul Adevărul,
Motivarea CCR privind noua lege a pensiilor: nu se stie cine datoreaza si cine plateste

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) arata in motivarea deciziei prin care a declarat neconstitutionale doua articole din Legea pensiilor ca legiuitorul trebuia sa fie mai riguros atunci cand a stabilit cine sunt contribuabilii la sistemul public de pensii si cine plateste contributia de asigurari sociale. continuă pe Adevărul

Motivarea CCR privind noua lege a pensiilor: termenii nu trebuie folositi amalgamat

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) arata in motivarea deciziei prin care a declarat neconstitutionale doua articole din Legea pensiilor ca legiuitorul trebuia sa fie mai riguros atunci cand a stabilit cine sunt contribuabilii la sistemul public de pensii si cine plateste contributia de asigurari sociale.

Parlamentul va modifica noua lege a pensiilor, dupa ce CCR a declarat-o partial neconstitutionala

Ministrul Muncii Marius Budai a declarat, luni, ca noua lege a pensiilor va fi modificata in termenul cel mai scurt, prin Parlament, dupa ce Curtea Constitutionala a explicat ce articole sunt neconstitutionale si ce clarificari trebuie aduse.

CCR motiveaza respingerea Legii pensiilor: Limbaj impropriu si fara contur juridic. Nu se intelege cine datoreaza si cine plateste

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) arata in motivarea deciziei prin care a declarat neconstitutionale doua articole din Legea pensiilor ca legiuitorul trebuia sa fie mai riguros atunci cand a stabilit cine sunt contribuabilii la sistemul public de pensii si cine plateste contributia de asigurari sociale, transmite Agerpres.

Varsta de pensionare e schimbata oficial: Romanii incep sa ia cu asalt Casele de pensii! De ce documente ai nevoie

Noi schimbari! Noua lege a pensiilor a primit cateva amendamente fata de forma initiala, referitoare la formula de calcul si la varsta de pensionare.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )