Libnet.ro
UNICEF

19:15

Recalcularea pensiilor a adus mai multi bani pentru 300.000 de pensionari

Adevărul Adevărul,
Recalcularea pensiilor a adus mai multi bani pentru 300.000 de pensionari

Recalcularea pensiilor, aproape finalizata de Casa Nationala de Pensii Publice a adus mai multi bani pentru aproape 300. 000 de pensionari. continuă pe Adevărul

Recalcularea pensiilor 2020. Se dau bani mai multi pentru pensionari. Cat vor primi in plus 300.000 de romani

Veste buna pentru pensionari! Peste 300. 000 de varstinici vor primi mai multi bani la indemnizatia lunara meritata. Cum se va face recalcularea 2020. Recalculare pensii 2020 Modificari pentru pensionari! Recalcularea pensiilor este aproape finalizata de Casa Nationala de Pensii Publice care a adus mai multi bani pentru aproape 300. 000 de varstinici. CNPP vine cu informatia .

Cine este angajatul BNR care castiga mai multi bani decat Mugur Isarescu. Doar pensia este de 107.400 lei

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a depasit in premiera nivelul de 1 milion de lei venituri incasate, in 2019, dar exista un angajat al bancii centrale care il depaseste. Acesta a incasat nu mai putin de 1,6 milioane de lei. Un angajat al BNR castiga mai multi bani decat Guvernatorul Mugur Isarescu.

Cum vrea Romania sa obtina cat mai multi bani de la UE. Setul de negociere al lui Iohannis in Consiliul European

Continua negocierile pentru banii europeni, o sedinta a extraordinara a Consiliului European avand loc la Bruxelles in perioada 17-18 iulie.

Bani mai multi dupa criza. Anuntul de ultima ora: Romania este vizata

Pentru a depasi impactul major al crizei provocate de pandemia de noul coronavirus, Uniunea Europeana ar trebui sa dispuna de mai multe fonduri, reiese dintr-un sondaj de opinie comandat de Parlament. Majoritatea respondentilor 56%) cred ca sanatatea publica ar trebui sa fie pe primul loc, iar mai apoi redresarea economica. Pentru mai multe detalii, cititi-ne .

Atentie mare daca pleci in vacanta si ai cartela sau abonament Orange sau Telekom. Poti plati multi bani in plus

Majoritatea romanilor se pregatesc pentru concediu. Cei mai multi dintre ei prefera destinatiile din afara tarii. Oamenii continua sa pastreze legatura cu cei dragi, chiar si atunci cand se afla in sejur. La ce trebuie sa fie ei atenti, daca au cartela sau abonament Orange sau Telekom ca sa nu plateasca mai mult? Atentie mare .

PNL a validat mai multi candidati la primarii de municipii resedinta de judet si la sefia Consiliilor judetene

Biroul Politic National BPN) al PNL a validat, joi, mai multi candidati la functia de primar de municipiu resedinta de judet si de presedinte al Consiliului judetean, conform g4media. ro.

Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati

Guvernul promite sa ajute cu bani pentru finantarea cheltuielilor privind stocurile, datoriile catre furnizori, chiriile si utilitatile. Cine va beneficia de acesti bani? Se dau bani pentru romani. Guvernul a facut anuntul: cine beneficiaza de facilitati Firmele afectate de restrictii in timpul pandemiei de coronavirus vor putea beneficia de bani europeni. Pentru plata chiriei si .

Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus Iohannis. Sunt sume uriase la mijloc

Astazi este un moment important pentru tarile din Uniunea Euopeana, avand in vedere ca are loc Summitului UE de la Bruxelles, eveniment la care se vor discuta, pe langa problemele curente, si modalitatile de ajutor pentru tarile afectate de criza epidemioligica, printre care si Romania. Se dau bani pentru romani! Anuntul momentului facut de Klaus .

4 orase superbe din Europa, mai putin stiute, pentru vacante in aceasta vara. Unde trebuie sa mergem

Planifici un city break, dar nu stii unde sa mergi? Am ales cele mai bune destinatii pentru un city break in Europa, impreuna cu prietenii, sau familia. Gasiti inspiratie si alegeti pauzele dvs. in Europa pentru cel mai bun pret printre cele mai bune destinatii, cum ar fi Paris, Barcelona, Londra sau descoperiti zeci de .

Reteta sos de usturoi cu suc de rosii. Prepara cel mai bun dressing pentru gratar

Mujdeiul de usturoi cu sos de rosii este un preparat ideal pentru gratar. Asadar, daca planuiti sa faceti un gratar in acest weekend, nu uitati si de acest dressing care va da savoare carnii fripte pe gratar. Reteta sos de usturoi cu suc de rosii Ingrediente sos de usturoi cu suc de rosii 2 capatani .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )