Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sase puncte necesare intr-un program economic 2020 - 2024

Adevărul Adevărul,
Sase puncte necesare intr-un program economic 2020 - 2024

O crestere graduala a salariilor si pensiilor medii, injumatatirea volumului pensiilor speciale, dezvoltarea pensiilor private si diminuarea impozitelor si/sau contributiilor celor platiti cu salariul minim sunt doar cateva din masurile pe care ar trebui sa le ia cei care vin la guvernare in perioada 2020-2024, este de parere consultantul financiar Cristian Tudorescu. continuă pe Adevărul

6 puncte necesare ntr-un program economic 2020 2024

In toata degringolada fiscala si cea legata de dobanzi, de curs de schimb, noi cetatenii, ne-am cam pierdut reperele economice. Gandim pe termene scurte, intram in dispute care ne sunt servite in spatiul public. Ne devine clar ca politicile economice, in special cele salariale si bugetare din ultimii 2 ani se dovedesc nesustenabile, altfel n-am sta zilnic cu ochii pe curs si pe dobanzi si n-ar fi fost nevoie de trasnaia fiscala din partea Guvernului, inainte de Craciun.

Sase puncte necesare intr-un program economic 2020 - 2024

In toata degringolada fiscala si cea legata de dobanzi, de curs de schimb, noi cetatenii, ne-am cam pierdut reperele economice. Gandim pe termene scurte, intram in dispute care ne sunt servite in spatiul public. Ne devine clar ca politicile economice,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )