Libnet.ro
UNICEF

00:07

Senatul a aprobat impozitarea pensiilor speciale. Fostii presedinti nu scapa

Adevărul Adevărul,
Senatul a aprobat impozitarea pensiilor speciale. Fostii presedinti nu scapa

Senatul a adoptat miercuri proiectul lui Eugen Teodorovici de impozitare a pensiilor speciale de peste 7. 000 de lei, iar o noutate este ca sefii de stat nu vor mai fi exceptati. continuă pe Adevărul

Impozitarea pensiilor speciale, o prima unda verde

Proiectul de impozitare a pensiilor speciale mai mari de 7. 000 de lei, depus de senatorul PSD Eugen Teodorovici, a primit marti un prim raport de admitere de la Comisia de buget finante a Senatului.

Impozitarea pensiilor speciale, adoptata de Senat

Senatul a adoptat, miercuri, in calitate de prima Camera sesizata, initiativa legislativa prin care sunt taxate pensiile speciale cuprinse intre 7. 000 si 10. 000 de lei cu 30%, iar ceea ce depaseste 10. 000 de.

Un prim aviz favorabil pentru legea de impozitare a pensiilor speciale: Si indemnizatiile fostilor presedinti ar urma sa fie taxate

Comisia de buget a Senatului a votat, marti, un raport de admitere, cu amendamente, pentru propunerea legislativa care prevede impozitarea pensiilor intre 7. 000 si 10. 000 de lei cu 30% din suma. Printre amendamente este si includerea indemnizatiilor fostilor presedinti la impozitarea speciala.

Legea de impozitare a pensiilor speciale, adoptata de Senat Cate pensii speciale sunt in Romania: 10 persoane incaseaza peste 40.000 de lei lunar

Legea de impozitare a pensiilor speciale a fost adoptata de Senat cu 76 de voturi pentru si 16 abtineri. Actul normativ va fi transmis Camerei Deputatilor, decizionala in acest caz. Impactul bugetar estimat pentru anul viitor este de jumatate de miliard de lei.

Legea de IMPOZITARE a pensiilor speciale, ADOPTATA in Senat

Legea de impozitare a pensiilor speciale a fost adoptata, miercuri, de Senat. Camera Deputatilor este, insa, decizionala in acest caz.

Legea impozitarii pensiilor speciale, adoptata de Senat

Legea de impozitare a pensiilor speciale a fost adoptata de Senat cu 76 de voturi pentru si 16 abtin.

Taxarea pensiilor speciale a trecut de Comisia de buget finante din Senat

Teodorovici a avut succes cu taxarea pensiilor speciale, chiar printre cei care beneficiaza de asa c.

SENAT: Proiectul referitor la taxarea pensiilor speciale mai mari de 7.000 de lei, adoptat

Senatul a adoptat, miercuri, in calitate de prima Camera sesizata, initiativa legislativa prin care sunt taxate pensiile speciale cuprinse intre 7. 000 si 10. 000 de lei cu 30%, iar ceea ce depaseste 10. 000 de lei, cu 50%.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )