Libnet.ro
UNICEF

16:46

Teodorovici, despre taxarea pensiilor speciale: Nu le impozitam din lipsa de bani. Impactul este nesemnificativ

Adevărul Adevărul,
Teodorovici, despre taxarea pensiilor speciale: Nu le impozitam din lipsa de bani. Impactul este nesemnificativ

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, spune ca masuri precum cele privind instituirea unei taxe pentru pensiile speciale care depasesc 10. 000 de lei si impunerea unor conditii pentru studenti privind gratuitatea la calatoriile cu trenul sunt chestiuni pe care toti oamenii le reclama. Teodorovici sustine ca impactul este nesemnificativ, iar masurile nu se iau din lipsa de bani, cum reclama opozitia. continuă pe Adevărul

TEODOROVICI, DESPRE IMPOZITAREA PENSIILOR SPECIALE: Nu luam o astfel de masura din lipsa de bani

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, spune ca masuri precum cele privind instituirea unei taxe pentru pensiile speciale care depasesc 10. 000 de lei si impunerea unor conditii pentru studenti privind gratuitatea la calatoriile cu trenul sunt chestiuni pe care toti oamenii le reclama. Teodorovici sustine ca impactul este nesemnificativ, iar masurile nu se iau din lipsa de bani, cum reclama opozitia.

Eugen Teodorovici propune plafonarea pensiilor speciale. Ce spune despre taxa de solidaritate

Ministrul Finantelor Publice propune plafonarea pensiilor speciale la 10. 000 de lei. Eugen Teodorovici a anuntat, luni, ca in sedinta CEx-ului PSD s-a cazut de acord, in principiu, ca plafonul sa fie de 10. 000 de lei pentru pensiile speciale, iar pensionarii care primesc mai mult sa plateasca o taxa de solidaritate. Eugen Teodorovici propune plafonarea pensiilor .

PENSII SPECIALE. Eugen Teodorovici, noi detalii despre impozitarea pensiilor speciale: Se lucreaza la proiect

Ministrul de Finante revine cu precizari in scandalul impozitarii pensiilor uriase. Eugen Teodorovici a explicat ca toate pensiile peste un anumit plafon vor fi.

Biris, despre taxarea pensiilor in prag de alegeri: Este praf in ochi, iar pragul de 10.000 de lei este urias

Asa-zisa taxa de solidaritate care va fi impusa pensiilor mai mari de 10. 000 de lei este praf in ochii electoratului, iar pragul propus este oricum mult prea mare, chiar si pentru pensii speciale, considera analistul financiar Gabriel Biris.

Ministrul Apararii, declaratie despre scandalul pensiilor speciale: Sper ca militarii sa nu fie afectati

Eugen Teodorovici a explicat ca toate pensiile peste un anumit plafon vor fi impozitate, nu doar cele speciale, altfel ar exista probleme de constitutionalitate. Gabriel Les, ministrul Apararii, a interveni.

CSM, DESPRE PLAFONAREA PENSIILOR SPECIALE: Masurile preconizate contravin principiului independentei justitiei

Consiliul Superior al Magistraturii a comentat, astazi, intentia Guvernului de a plafona pensiile speciale si de a le impozita pe cele mai mari de 10. 000 de lei si sustine ca este o forma mascata de eliminare a acestora.

CSM, despre impozitarea pensiilor speciale: Nu vom tolera sub nicio forma afectarea statutului magistratului Vom sesiza CCR si organismele internationale

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) reactioneaza la intentia Guvernului de a impune o taxa de solidaritate pentru pensiile care depasesc un anumit plafon si spune ca o astfel de masura ar fi neconstitutionala si contravine principiului independentei justitiei. CSM sustine ca nu va tolera sub nicio forma afectarea statutului magistratului si ca va face toate demersurile care se impun, inclusiv sesizarea organismelor internationale si a Curtii Constitutionale.

Trei scenarii: Cam cati bani ar incasa statul din taxarea pensiilor mari si o posibila solutie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ne-a anuntat astazi ca ce-a spus ieri luni) e fals cu privire la taxa de solidaritate. Adica ieri a vorbit despre o taxa aplicata pensiilor speciale, care de la 10. 000 de lei in sus plafon) sa fie taxate. Astazi a venit cu alta varianta. Sa taxeze toate pensiile, pana la un anumit plafon, dar nu se stie inca care va fi acesta. Adica nu a mai dat o idee de plafon. Poate sa fie si 5. 000 si 7. 000 sau chiar si 12. 000 sau peste.

Magistratii vor sa impiedice impozitarea pensiilor speciale. Casele de Pensii nu trebuie sa accepte asa ceva

Magistratii se opun ideii de taxare a pensiilor speciale. Nu s-a stabilita inca un plafon pentru o taxa a pensiilor mari, dar este vehiculata o idee in acest sens in spatiul public. Magistratii se opun ideii de taxa a pensiilor mari Nu s-a stabilita inca un plafon pentru taxare a pensiilor mari, dar, in ultimele .

Plafonarea pensiilor speciale nu acopera banii platiti de toti romanii pentru ele

Asa- zisa taxa pe solidaritate, care ar urma sa fie impusa doar pensiilor care depasesc 10. 000 de lei lunar, ar viza doar putin peste 5. 200 de beneficiari ai pensiilor speciale, impactul asupra bugetului de stat si eventual al celui de pensii publice fiind infim, in raport cu sumele pe care statul le plateste lunar acestora, din contributiile tuturor romanilor.

ştiri din Economie

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )