Libnet.ro
UNICEF

22:30

Topul pensiilor romanilor fara privilegii. Cea mai mare pensie stabilita pe merit, peste 23.000 de lei brut lunar

Antena3 Antena3,
Topul pensiilor romanilor fara privilegii. Cea mai mare pensie stabilita pe merit, peste 23.000 de lei brut lunar

Statul e in cautare de bani, pentru ca cea mai mare pensie stabilita in Romania este de 23. 256 lei brut si este castigata de un civil. 256 lei brut lunar reprezinta cea mai mare pensie din tara. Este. continuă pe Antena3

Piata de publicitate - cea mai mare crestere de dupa criza economica / Va depasi 455 milioane de euro n 2018 - Media Fact Book

Piata romaneasca de publicitate a inregistrat, in 2017, cea mai mare crestere de dupa perioada de criza economica, avand un plus de 13% fata de anul anterior, pana la 412 milioane de euro, potrivit celui mai nou raport Media Fact Book, realizat de agentia Initiative. Aceasta estimeaza, pentru 2018, o crestere de 10% fata de anul precedent, pana la 455 milioane de euro.

DECLARATII incendiare inainte de finala de la ROLAND GARROS! HALEP atacata de adversara ei! A facut referire la cea mai mare dezamagire a SIMONEI

Declaratiile lui Sloane Stephens, adversara Simonei Halep in finala de la Roland Garros, incing spiritele. Americanca a subliniat un detaliu inaintea duelului cu Simona, pe care multi l-au perceput drept o.

Cea mai mare necropola domneasca din tara, Biserica Manastirii Dealu, unde se afla si capul lui Mihai Viteazul, va fi resfintita dupa 517 ani

Biserica Sfantul Nicolae a Manastirii Dealu, care adaposteste capul lui Mihai Viteazul, va fi resfintita duminica, 10 iunie, dupa 517 ani. Masura a fost dispusa de Arhiepiscopia Targoviste, ca urmare a unor lucrari de restaurare si reabilitare bisericii. Manastirea Dealu se afla in localitatea Viforata, comuna Aninoasa, in apropiere de Targoviste.

Raport: Piata media - cea mai mare crestere de dupa criza

Piata noastra de media a ajuns, anul trecut, la valoarea de 412 milioane euro, in crestere cu 13% fata de 2016, iar pentru anul in curs estimarile vizeaza un salt de inca 10%, conform noului raport Media Fact Book.

Anuntul SOCANT facut de Volkswagen: Cea mai mare fabrica din Germania, iNCHISA

Din cauza noilor standarde de testare a emisiilor, compania Volkswagen a avertizat ca fabrica principala din Wolfsburg, Germania, se va confrunta cu inchideri temporare in cursul acestui an. Directorul executiv.

Dragos Anastasiu: Forta de munca este cea mai mare problema in Romania

Criza de pe piata muncii, lipsa previzibilitatii si birocratia sunt principalele probleme cu care se confrunta Romania in acest moment, a declarat Dragos Anastasiu, presedintele Camerei de Comert Romano-Germane AHK Romania).

Business report: Semnal ingrijorator in economie: termenele de plata a facturilor cresc pana la 150 de zile si determina accelerarea insolventelor; Noi si Planul Juncker: Bulgaria - locul 3, Romania - locul 23. Cum stau ceilalti vecini; Topul pensiilor r

Esecul Eurovision, in Consiliul de Administratie al TVR: S-ar impune unele demisii si sanctiuni. Sa pornim de la evidenta ca nu a fost un succes, au spus unii membri Esecul Romaniei la Eurovision 2018, cand trupa The Humans n-a reusit sa. Cresterea costul fortei de munca, tripla fata de avansul PIB Costul orar al fortei de munca crescut in trimestrul I 2018 cu 12,72% fata de aceeasi perioada din 2017, potrivit datelor anuntate de INS. Este un ritm in scadere de la cel de.

RATELE romanilor EXPLODEAZA: Indicele ROBOR a crescut. Este CEL MAI MARE nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,87%, cel mai mare nivel din octombrie 2014 pana in prezent, potrivit BNR. ro. Totodata,.

Wim Fissette, antrenorul lui Kerber: Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada

Wim Fissette, fostul antrenor al Simonei Halep, a vorbit despre duelul din sferturile Roland Garros dintre liderul mondial si Angelique Kerber, jucatoare pe care o pregateste in prezent. Belgianul considera ca Halep este cea mai buna jucatoare din lume pe zgura in acest moment si o vede mare favorita la castigarea Grand Slam-ului de la Paris. Nu va fi usor pentru Angie, dar trebuie sa creada, a declarat Fissette.

Cristian Tudor Popescu, despre victoria Simonei Halep: Este cea mai fericita zi din viata mea

Cristian Tudor Popescu a avut o prima reactie dupa victoria uriasa a Simonei Halep de la Roland Garros. Este cea mai fericita zi din viata mea. Aceasta fata poate sa fie un model pentru toti tinerii din.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )