Libnet.ro
UNICEF

00:07

Trei scenarii: Cam cati bani ar incasa statul din taxarea pensiilor mari si o posibila solutie

Hotnews Hotnews,
 Trei scenarii: Cam cati bani ar incasa statul din taxarea pensiilor mari si o posibila solutie

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, ne-a anuntat astazi ca ce-a spus ieri luni) e fals cu privire la taxa de solidaritate. Adica ieri a vorbit despre o taxa aplicata pensiilor speciale, care de la 10. 000 de lei in sus plafon) sa fie taxate. Astazi a venit cu alta varianta. Sa taxeze toate pensiile, pana la un anumit plafon, dar nu se stie inca care va fi acesta. Adica nu a mai dat o idee de plafon. Poate sa fie si 5. 000 si 7. 000 sau chiar si 12. 000 sau peste. continuă pe Hotnews

Cati bani ii ia statul roman Simonei Halep din premiul castigat la Wimbledon. Este total nedrept

Simona Halep se va intoarce triumfatoare in tara, dupa ce a zdrobit-o sambata pe Serena Williams. Sportiva va sosi, in jurul orei 17:00, pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni. Victoria a facut inconjurul lumii, iar romanca va ramane mai mult cu onoarea atingerii titlului de regina mondiala a tenisului decat cu banii castigati, caci statul .

Simona Halep isi prezinta miercuri trofeul pe Arena Nationala! Cati bani a castigat la Wimbledon!

Dupa ce a castigat sambata finala Wimbledon in fata Serenei Williams, Simona Halep isi prezinta miercuri trofeul pe Arena Nationala! Iata cati bani a castigat la Wimbledon tenismena care a facut mandra intreaga Romanie! .

Romanita Iovan a ajuns sa-si scoata lucrurile la licitatie. Cati bani a castigat vanzand propriile esarfe si bijuterii

Celebrul fost model, creator de moda si femeie de afaceri Romanita Iovan a ajuns sa isi scoata lucrurile la licitatie. Vedeta a decis sa le vanda, dat fiind ca are o adevarat colectie acasa. Romanita Iovan a ajuns sa-si scoata lucrurile la licitatie Romanita Iovan, creator de moda celebru, s-a lansat ca manechin si fotomodel .

Cati bani ia Simona Halep de la Nike, dupa ce a castigat Wimbledonul. Suma e fabuloasa

Dupa ce a triumfat la Wimbledon si a primit din partea organizatorilor turneului un cec in valoare de 2,9 milioane de dolari, Simona Halep a primit o veste buna din partea sponsorului tehnic. Nike a anuntat ca ii va oferi Simonei un premiu in valoare de 1 milion de dolari pentru performanta de la Londra.

Cati bani ii va retine Fiscul britanic Simonei Halep din premiul obtinut la Wimbledon

Premiul castigat de Simona Halep la Wimbledon aproape ca se va injumatati. Potrivit legii Fiscului Britanic, sportivei din romania i se va retine din totalul de 2,35 milioane lire sterline 44,36%, adica.

DigiSport: Cati bani ia antrenorul roman al Simonei Halep si cat castiga unul strain la acest nivel

Simona Halep este noua regina de la Wimbledon, insa la finalul sezonului trecut, campioana noastra a pus capat colaborarii cu antrenorul australian Darren Cahill. Simo a concurat o perioada fara antrenor, pentru ca, din martie 2019, sa apeleze la serviciile lui Daniel Dobre.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )