Libnet.ro
UNICEF

01:05

Varsta standard de pensionare, redusa cu 13 ani. Care sunt categoriile vizate de noua lege a pensiilor

Adevărul Adevărul,
Varsta standard de pensionare, redusa cu 13 ani. Care sunt categoriile vizate de noua lege a pensiilor

O initiativa de modificare a Legii Pensiilor, prin care se reduce stagiul de cotizare si varsta standard de pensionare cu 13 ani, a fost adoptata de Comisia pentru munca si protectie sociala a Camerei Deputatilor. continuă pe Adevărul

Varsta standard de pensionare, redusa cu 13 ani. Care sunt categoriile vizate de noua lege a pensiilor

O initiativa de modificare a Legii Pensiilor, prin care se reduce stagiul de cotizare si varsta standard de pensionare cu 13 ani, a fost adoptata de Camera Deputatilor, urmand sa ajunga la presedintele Klaus Io.

Hidrologii anunta DEZASTRUL: Cod portocaliu de inundatii in 13 judete. Care sunt zonele vizate

Vremea extrema revine in Romania. Se anunta un sfarsit de saptamana cu ploi si vijelii in aproape toata tara. Se vor inregistra cantitati de apa ce vor depasi 40 de litri pe metru patrat. in acest.

Varsta de pensionare, schimbata OFICIAL in Romania: Diferente chiar si de 13 ani in noua varianta! Vezi cand iesi acum la pensie

O initiativa de modificare a Legii Pensiilor prin care se reduce stagiul de cotizare pentru mai multe categorii de pensionari care au muncit in conditii speciale, precum si varsta standard de pensionare cu 13 ani,.

in urma cu 13 ani, mama ei pleca in strainatate sa-i ofere o viata mai buna. Povestea incredibila a sigurei eleve din judetul Iasi care a luat 10 la Bacalaureat

Singura eleva din Iasi care a reusit sa ia BAC-ul cu zece pe linie are o poveste incredibila de viata. Este fiica unei romance plecate in Italia, in urma cu 13 ani. Teona Alexandra Tehaniuc este.

Ct de serioasa este optiunea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis si care sunt sansele sa se realizeze. Ce vrea Tariceanu n schimbul suspendarii

Scenariul suspendarii presedintelui a fost relansat la sfarsitul saptamanii de catre liderul PSD, Liviu Dragnea, nemultumit ca presedintele Klaus Iohannis nu a semnat inca decretul de revocare al sefei DNA. Care sunt sansele ca un astfel de demers sa fie pus in aplicare? in actualul context politic, suspendarea pare greu de realizat dupa ce UDMR a anuntat ca nu este de acord iar partenerul de Coalitie, Calin Popescu Tariceanu, nu are interes sa o sustina. Surse politice convergente au declarat pentru Hotnews. ro ca exista un scenariu in care Tariceanu ar fi de acord cu suspendarea, insa si acesta este greu de pus in practica.

Declaratie socanta facuta de romanca de 35 de ani, care s-a culcat cu un copil de 11 ani: Doar ne-am...

Declaratie socanta facuta de Maria Moldovan, femeia de 35 de ani care a intretinut relatii amoroase cu un copil de 11 ani. De profesie sociolog la un centru din Cluj-Napoca, Maria a facut, in urma cu ceva t.

Varsta de PENSIONARE, schimbata OFICIAL! Vestea SOC care ii AFECTEAZA pe toti romanii

PSD si ALDE au depus la Senat un proiect de lege care prevedeposibilitatea ca orice femeie sa iasa la pensie mai devreme cu doi ani pentru fiecare copil nascut si crescut cel putin 10 ani. Expunerea de.

Alarmant! Fetele ajung la pubertate mult mai rapid decat acum 10 ani. Urmarile sunt periculoase

Pubertatea in randul fetelor incepe la varsta de zece ani, cu cinci ani mai devreme decat acum 10 ani. Schimbarile hormonale care activeaza maturizarea precoce la copii au un impact asupra sanatatii.

URGIA loveste din nou: POTOP pe raurile din 13 judete! AUTORITATILE sunt in ALERTA

Hidrologii au instituit cod portocaliu de inundatii pe rauri din 13 judete, avertizarea fiind valabila de duminica pana luni seara. Rauri din 29 judete sunt, incepand de azi, sub avertizare cod galben de.

Declaratia HALUCINANTA a femeii de 35 de ani, care a intretinut RELATII SEXUALE cu un baiat de 11 ANI

Declaratie halucinanta a femeii de 35 de ani, acuzata ca a facut sex cu un baiat de 11 ani. Relatia dintre cei doi a iesit la iveala dupa ce localnicii din satul Rediu i-ar fi vazut sarutandu-se,.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )