Libnet.ro
UNICEF

15:17

VIDEO Budai, despre recalcularea pensiilor: Anumiti pensionari vor primi pana la 12 milioane de lei vechi in plus

Adevărul Adevărul,
VIDEO Budai, despre recalcularea pensiilor: Anumiti pensionari vor primi pana la 12 milioane de lei vechi in plus

Ministrul Muncii, Marius Budai, a afirmat luni ca, in urma recalcularii pensiilor, proces care se va finaliza pana la 30 septembrie, anumite categorii de pensionari pot primi, in plus, chiar si 12 milioane de lei vechi. continuă pe Adevărul

BUDAI, DESPRE RECALCULAREA PENSIILOR: Diferentele de bani sunt deosebit de consistente

Pana la 30 septembrie 2019 vor fi calculate si achitate diferentele de bani pentru pensionarii din grupele 1 si 2 de munca, iar acestea sunt consistente, de 8 -10 si chiar de 12 milioane de lei vechi pe pensionar pe luna, a declarat, ieri seara, ministrul Muncii, Marius Budai, la Palatul Victoria.

Ministrul Muncii, despre recalcularea pensiilor: Peste 42.000 de decizii au fost trimise pensionarilor

Peste 42. 000 de decizii privind recalcularea pensiilor pentru grupele 1 si 2 de munca au fost trimise pensionarilor, urmand ca restul de 58. 000 sa fie eliberate pana la finalul lunii septembrie 2019, a declarat, sambata seara, ministrul Muncii, Marius.

Recalcularea pensiilor: Anunt soc pentru milioane de romani! Vezi daca si tu esti trecut pe lista celor cu pensii mai mari...

Fostii angajati din minerit, siderurgie, constructii, cai ferate si alte domenii care s-au incadrat in grupele I si II de munca vor avea pensiile recalculate din oficiu. in total, e vorba de aproximativ.

Ministrul Muncii, anunt despre pensiile romanilor: Sumele majorate vor fi primite pana la finalul lunii septembrie

Cei 58 de mii de varstnici care nu au primit inca pensiile majorate, desi se incadreaza in prevederile legii, isi vor primi banii pana la finalul lunii septembrie. Este declaratia ministrului.

VIDEO Scurtmetraj despre hartuirea profesorilor. Statistica ingrijoratoare privind cresterea uriasa a cazurilor de violenta in scolile din Romania

Sindicalistii din invatamantul preuniversitar iesean au facut public un scurtmetraj despre bullyingul impotriva profesorilor. Acestia au propus si adoptarea unei legi care sa impiedice abuzurile asupra cadrelor didactice.

ştiri din Economie

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )