Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violeta Alexandru face lumina in declaratiile cotroversate despre cresterea pensiilor. Nu am de gand sa...

Antena3 Antena3,
Violeta Alexandru face lumina in declaratiile cotroversate despre cresterea pensiilor. Nu am de gand sa...

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a spus, luni, ca va mari pensiile, dar nu a dat si un procent, explicand ca, mai intai, vrea sa discute cu echipa de la Ministerul de Finante. Ea a spus ca nu vrea sa arunce cifre mari si, apoi, sa taie din bani. continuă pe Antena3

VIOLETA ALEXANDRU: PNL e determinat sa gaseasca resurse pentru cresterea pensiilor si a alocatiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat astazi ca PNL este determinat sa gaseasca resursele necesare pentru cresterea pensiilor si a alocatiilor.

VIOLETA ALEXANDRU: PNL e determinat sa gaseasca resurse pentru cresterea pensiilor si a alocatiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat astazi ca PNL este determinat sa gaseasca resursele necesare pentru cresterea pensiilor si a alocatiilor.

Violeta Alexandru: Ar fi o nenorocire sa cresti pensiile si apoi sa le tai. Credeti ca mi-ar fi greu sa le cresc cu 80%?

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat luni, intr-un interviu acordat ziarului Libertatea ca ar fi o nenorocire sa cresti pensiile si apoi sa le tai si ca nu i-ar fi greu sa propuna o crestere cu 80%, dar nu o va face pentru ca stie ca ar fi nesustenabila.

Violeta Alexandru, despre recalcularea pensiilor: Probleme mari sunt in judetul Alba si sectorul 1 din Bucuresti

Peste jumatate dintre judetele tarii nu mai inregistreaza intarzieri in recalcularea dosarelor de pensie, probleme majore fiind la Casa de pensii Alba si la Sectorul 1- Bucuresti, a anuntat vineri ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

VIOLETA ALEXANDRU: Ar fi o tragedie sa maresti pensiile peste posibilitati, dupa care sa ajungi la taieri

O crestere in acest an a pensiilor peste posibilitatile bugetare reale ar putea provoca taieri de pensii in anii urmatori, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii. Violeta Alexandru, apostrofata de un pensionar - VIDEO

Scandal la conferinta de presa a ministrului Muncii. Violeta Alexandru si presedintele PNL Sector 6, Ciprian Ciucu au fost apostrofati de un pensionar care a inceput sa urle si sa ameninte nervos. Violeta Alexandru a declarat ca circul a fost orchestrat de primarul PSD al Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Violeta Alexandru: Am serioase indoieli ca Gabriela Firea va mai deschide lista PSD la Bucuresti VIDEO

Presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru, a declarat sambata ca se indoieste ca actualul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, va mai deschide lista PSD la alegerile locale pentru caca edilul are probleme de sustinere in partid. Violeta Alexandru a mai declarat ca in ceea ce priveste desemnarea candidatilor comuni PNL - USR, vor conta si sondajele.

Ce s-a intamplat cu pensionarul care a amenintat-o pe Violeta Alexandru. Anuntul Politiei

Barbatul care a amenintat-o cu moartea pe ministrul Muncii, Violeta Alexandru, si a intrerupt conferinta de presa a acesteia, care a avut loc duminica, a fost gasit si amendat, a anuntat Politia Capitalei.

Reactie bizara a PSD:Incidentul de la conferinta ministrului Somajului Violeta Alexandru ne arata dubla masura a autoritatilor in guvernarea PNL

Social-democratii au transmis, luni, ca incidentul de duminica de la conferinta de presa a ministrului Somajului Violeta Alexandru releva dubla masura a guvernarii PNL referitoare la modul cum sunt amendate persoanele, dar nu se delimiteaza deloc de pensionarul agresiv care a jignit persoanele prezente si chiar a lansat amenintari.

Barbatul care a facut scandal la conferinta ministrului Muncii Violeta Alexandru si a amenintat-o a fost identificat si amendat

Barbatul care a facut scandal duminica, la conferinta ministrului Muncii Violeta Alexandru si a amenintat-o, insultand si alte persoane, a fost identificat si amendat.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )