Libnet.ro
UNICEF

12:45

Iohannis: Nu crestem varsta de pensionare

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Nu crestem varsta de pensionare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu doreste cresterea varstei de pensionare, ci va fi creata doar o posibilitate ca persoanele care doresc sa munceasca mai mult sa faca acest lucru. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita de lucru in landul Bavaria

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, marti, in vizita de lucru in landul Bavaria, unde va participa la sedinta Guvernului local, va sustine o alocutiune si va avea discutii cu membrii guvernului de land cu privire la relatiile bilaterale si actualitatea europeana.

Bugetul de stat, promulgat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, ieri, legea bugetului de stat si legea bugetului asigurarilor sociale pentru 2020, acte normative adoptate de Guvernul Orban, in premiera, prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2020

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului de stat pe anul 2020 si Legea bugetului asigurarilor sociale pe acest an, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile ocupationale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru promulgarea Legii privind pensiile ocupationale, potrivit unui comunicat de presa transmis de Administratia Prezidentiala, informeaza Agerpres.

Klaus Iohannis: Nu creste varsta de pensionare

Presedintele Klaus Iohannis sustine ideea ca oamenii care doresc sa munceasca in continuare, dupa varsta de pensionare, sa poata face acest lucru pana la 70 de ani. El arata insa ca este vorba doar despre o optiune, nu despre cresterea varstei de.

Iohannis: Nu vorbim de cresterea varstei de pensionare. Toti se intreaba daca vor creste pensiile. Da, vor creste pensiile (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declaratca nu se pune problema ca varsta de pensionare sa creasca, dar ar trebuica persoanele trecute de 65 de ani care vor sa munceasca in continuare sa aiba aceasta.

Cine poate iesi la pensie in 2020. Cati ani trebuie sa fi implinit si care este stagiul minim de cotizare. CALCULATOR varsta pensionare

Varsta de pensionare se schimba la fiecare cateva luni pentru femei, in timp ce pentru barbati este aceeasi inca din anul 2015.

Perioada agitata pe scena politica.Presedintele Klaus Iohannis face declaratii la ora 18

Presedintele Klaus Iohannis va face declaratii la ora 18, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )