Libnet.ro
UNICEF

13:45

Varsta de pensionare e din nou schimbata: Afla rapid DATA EXACTA la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

B1 B1,
Varsta de pensionare e din nou schimbata: Afla rapid DATA EXACTA la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

Casa Nationala de Pensii Publice a pus la dispozitia oamenilor o aplicatie care sa ajute la aflarea varstei de pensionare la termen si anticipata, potrivit romaniatv. net. Prin urmare, publicatia noteaza ca. continuă pe B1

Varsta de pensionare a fost schimbata oficial: Documentul de care are nevoie toata lumea. Femeile sunt cele mai afectate...

Conditiile de pensionare pentru femei vor fi, din nou, modificate! Astfel ca, incepand cu 1 septembrie 2019 stagiul de cotizare va fi de 15 ani, cu mentiunea ca acesta nu cuprinde stagiile asimilate, precum.

Mocanita a deraiat din nou, pe Valea Vaserului. Turistii au sunat la 112. Care este bilantul accidentului

Un vagon al Mocanitei a deraiat din nou, pe Valea Vaserului. La sase zile de cand batranul tren turistic a sarit de pe sine, un alt incident a venit cu pasi repezi. Turistii au sunat la 112. Care este bilantul accidentului? Mocanita a deraiat din nou, pe Valea Vaserului Un vagon al Mocanitei de pe .

Alerta in Maramures! Mocanita a deraiat din nou

Alerta in Maramures! Mocanita a deraiat din nou. La nici o saptamana de la anteriorul incident, cunoscuta Mocanita a deraiat din nou pe Valea Vaserului. Din fericire, toti turistii au scapat teferi d.

Curs valutar BNR vineri, 16 august: Leul se depreciaza din nou. Cat costa euro si dolarul

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, vineri, 16 august 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in week-end. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7274 lei in crestere cu 0,0058) in luna iulie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7290 .

Mocanita a deraiat din nou, la nicio saptamana dupa un accident similar. Nu sunt victime

Un vagon al Mocanitei a deraiat din nou, vineri, insa ISU Maramures nu anunta victime, relateaza Mediafax. Accidentul de azi a venit la doar sase zile de cand locomotiva Mocanitei a deraiat pe Valea Vaserului, iar 12 persoane au ajuns la spital, ranite.

ALERTA iN MARAMURES: Mocanita a deraiat din nou pe Valea Vaserului (VIDEO)

Monanita din Valea Vaserului, Maramures, a deraiat din nou. La nici o saptamana de la anteriorul incident, Salvamont Maramures anunta ca a fost primit unapel la 112 in care reclama faptulca.

Dusan Uhrin, prezentat oficial la Dinamo: Oferta a fost foarte buna, iar eu nu am mai lucrat de un an si am vrut sa muncesc din nou

Tehnicianul Dusan Uhrin Jr. a fost prezentat oficial la Dinamo, el subliniind ca a acceptat oferta dinamovistilor, deoarece a fost una foarte buna si el si-a dorit sa munceasca din nou.

Wizz Air LOVESTE din nou: Pasagerii cursei Sibiu - Basel au stat o noapte intreaga in aeroport!

Pasagerii cursei Sibiu - Basel au fost nevoiti sa astepte de miercuri seara, de la ora 19. 50, pana dimineata, din cauza ca avionul a avut o problema tehnica, potrivit comandantului Aeroportului International S.

ştiri din Economie

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )