Libnet.ro
UNICEF

01:05

Varsta de pensionare e din nou schimbata: Afla rapid data exacta la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

B1 B1,
Varsta de pensionare e din nou schimbata: Afla rapid data exacta la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

Casa Nationala de Pensii Publice a pus la dispozitie o aplicatie cu ajutorul careia romanii pot afla la ce varsta pot iesi la pensie la termen sau anticipat. continuă pe B1

EUGEN TOMAC: Rusia ne sfideaza si ii umileste din nou pe romani

Presedintele PMP Eugen Tomac afirma, referindu-se la faptul ca in urma cu 80 de ani, la Moscova, se semna Pactul Ribbentrop-Molotov, ca, intr-un gest sfidator la adresa Romaniei, ministrul Apararii din Federatia Rusa, Serghei Soigu, se va afla astazi la Chisinau pentru a serba eliberarea Basarabiei, concluzia sa fiind ca Rusia ne sfideaza si ii umileste din nou pe romani, iar Romania, prin decidentii sai de astazi, a luat pozitia inteleptului care nu vede si nu aude.

Nunta cu , FOTO. Nasa Cristina Siscanu, din nou extravaganta

Nunta mare in showbiz! Gabrila Cristeas e marita cu . Evenimentul are loc in aceasta dupa-amiaza, pregatirile ultime fiind in toi. Totul trebuie sa fie perfect pentru cununia religioasa a celor doua vedete? Cum au aratat nasii? Primele imagini de la nunta cu Mult asteptatul eveniment este chiar acum in .

Floyd Mayweather Jr. si Manny Pacquiao s-ar putea intalni din nou

Nu a fost tocmai genul de meci memorabil, dar o a doua oara ar putea fi altfel. Floyd Mayweather Jr. si Manny Pacquiao s-ar putea intalni din nou in ring, dupa cum este de parere Floyd Mayweather Sr. , tatal celui supranumit Money.

CURS VALUTAR 22 august 2019. Euro a scazut din nou. La cat a ajuns

CURS BNR 22 august. Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, joi, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7260 1 Dolar S. A USD 4,2652 1 Dolar australian.

Un tronson de 32 de km din Drumul Expres Craiova - Pitesti, scos din nou la licitatie pentru aproape 200 de milioane de euro

Tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova - Pitesti, in lungime de circa 32 de km, a fost scos din nou la licitatie de catre Compania de Drumuri, dupa ce precedenta licitatie lansata inca din 2017 a fost anulata in instanta. Tronsonul va incepe de la intersectia cu Autostrada A1 Bucuresti - Pitesti si va ajunge pana la granita cu judetul Olt. Valoarea estimata a contractului este de circa 200 de milioane de euro, iar termenul de finalizare presupune 12 luni pentru proiectare si 24 de luni pentru executie.

Dezvaluiri din ancheta de la Sapoca. Atacatorul de 38 de ani, din nou in sevraj

Barbatul care a ucis cinci oameni si a ranit alti opt, la Spitalul de boli psihice din Sapoca nu a putut fi audiat nici dupa trei zile de la atac, pentru ca a intrat din nou in sevraj. Potrivit unor surse,.

Proiectul noilor linii ferate de mare viteza din Marea Britanie este din nou sub semnul indoielii - Costurile ar putea depasi cu mult cele 56 de miliarde de lire preconizate

HS2, proiectul de constructie pentru noi linii ferate de mare viteza in Regatul Unit, este pus din nou sub semnul indoielii si un amplu raport va fi gata la toamna, pentru a se decide daca lucrarile merita continuate. HS2 are doua mari faze, iar prima ar trebui sa fie gata in 2026. Costul total al proiectului este estimat la 56 miliarde dolari dar calcule recente au aratat ca s-ar putea adauga 30 de miliarde dolari.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )