Libnet.ro
UNICEF

06:45

Varsta de PENSIONARE, din nou schimbata: Afla rapid DATA EXACTA la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

B1 B1,
Varsta de PENSIONARE, din nou schimbata: Afla rapid DATA EXACTA la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

Casa Nationala de Pensii Publice a pus la dispozitia oamenilor o aplicatie care sa ajute la aflarea varstei de pensionare la termen si anticipata, potrivit romaniatv. net. Prin urmare, publicatia noteaza ca. continuă pe B1

Eugen Tomac sustine ca vor fi din nou cozi uriase in diaspora

Liderul PMP, Eugen Tomac, sustine ca guvernul trateaza cu un dispret strigator la cer alegerile in diaspora, precizand ca daca nu se iau rapid masuri, vor din nou cozi uriase la sectiile de votare din strainatate.

Gigi Becali, atacat din nou, inainte de Romania Spania: Patron, manager, antrenor de toate pentru toti

Gigi Becali este criticat in continuare de oamenii din fotbalul romanesc. De aceasta data Ionel Ganea este cel care se ia de patronul FCSB, chiar in ziua meciului Romania Spania, din preliminariile Euro 2020. Ganea este de parere ca Becali este de vina ca niciun jucator de la FCSB nu a fost convocat pentru .

DIN NOU: Actionarii FP vor fi convocati pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor

ACTUALIZARE - Actionarii Fondul Proprietatea FP) vor fi convocati din nou pentru alegerea unui membru in Consiliul Reprezentantilor in locul lasat liber de Sorin Mindrutescu --- * Mark Gitenstein a obtinut un nou mandat in Consiliul Reprezentantilor FP.

Yahoo!, disponibil din nou in majoritatea zonelor din lume

Platforma Yahoo! este din nou disponibila in majoritatea zonelor din lume, doar utilizatori din Mare.

Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus din nou la Politie pentru audieri

Gheorghe Dinca, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost scos din Arestul Central, joi dimineata, si dus din nou la sediul Politiei Romane, unde ar urma sa fie audiat.

Rares Bogdan (PNL), prezent miercuri in comisia LIBE: Am sa ridic din nou problema Schengen Ce urgente mai sunt pe agenda europarlamentarilor PPE din Romania

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a afirmat ca, miercuri, cand va fi prezent in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne, va ridica din nou problema Schengen. Demnitarul european a.

UPDATE Primele imagini cu masina CIURUITA de gloante, dupa o cursa ca in filme! Baia Mare, din nou pe HARTA-SOC a Romaniei (FOTO, VIDEO)

Interventie desprinsa din filmele americane de actiune pe drumul national 1 C Baia Mare Dej in urma cu putin timp. Mai multe autoturisme au fost distruse, inclusiv o masina de politie. Au fost trase mai.

Subiectele zilei: Veniturile incredibile ale arhiepiscopilor BOR. Controversatul Teodosie Petrescu ridica lunar mai mult decat presedintele; Washington Post: Iata de ce explodeaza din nou politica romaneasca

Marea inselatorie Brexit a premierului Johnson. Premierul Marii Britanii incearca sa manipuleze, prin orice mijloace, parlamentul. Johnson isi doreste. Cu hidroavionul pe lacul Tarnita, de unde clujenii beau apa. Lacul Tarnita care alimenteaza Clujul cu apa potabila, este poluat de ambarcatiuni cu motoare, de skijeturi si mai nou, cu un hidroavion.

Iohannis, din nou in SUA. Seful statului va participa la sesiunea ONU, la sfarsitul lunii

Presedintele Klaus Iohannis va participa, in perioada 24-26 septembrie, la sesiunea Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite, care va avea loc la New York. Sesiunea anuala a Adunarii Generale a ONU reprezinta cea mai ampla reuniune a sefilor de stat sau de guvern din cadrul sesiunii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )