Libnet.ro
UNICEF

01:05

Varsta de pensionare, din nou schimbata: Afla rapid data exacta la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

B1 B1,
Varsta de pensionare, din nou schimbata: Afla rapid data exacta la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

Casa Nationala de Pensii Publice a pus la dispozitia oamenilor o aplicatie care sa ajute la aflarea varstei de pensionare la termen si anticipata, potrivit romaniatv. net. continuă pe B1

Tensiuni la Casa Regala a Marii Britanii. Meghan Markle a suparat-o din nou pe Regina

Razboiul dintre Regina Marii Britanii si Meghan Markle continua! Ducesa de Sussex a suparat-o din nou pe aceasta si a produs noi tensiuni la Casa Regala. Ce s-a mai intamplat de aceasta data si de ce nu pot ajunge cele doua la un numitor comun? Razboiul Regina-Meghan Markle continua Prapastia dintre Meghan Marke si Regina .

Familia Luizei Melencu trece din nou prin momente terifiante.Unchiul fetei a primit un nou mesaj de pe telefonul adolescentei

Familia Luizei Melencu trece din nou prin momente terifiante. Unchiul Luizei a primit un nou mesaj de pe telefonul fetei pe care Gheorghe Dinca sustine ca ar fi omorat-o. Monica Melencu a povestit, in direc.

Madalina Pamfile, din nou insarcinata! Vedeta a dezvaluit sexul bebelusului

Madalina Pamfile a socat pentru a doua oara! Cunoscuta la inceputuri cu o viata tumultoasa si cu alegeri care nu ar indica deloc viata pe care o are acum, Madalina nu doar ca a reusit sa-si faca o familie, ci si sa o mareasca. Focoasa bruneta, devenita cunoscuta in rolul de asistenta de televizune, a .

Donald Trump, dispus sa se intalneasca din nou cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un. Ce a spus Phenianul

Presedintele american, Donald Trump, a precizat joi, in fata jurnalistilor, ca ar fi dispussa se intalneasca din nou cu liderul nord-coreean, Kim Jong-un, pentru a relua discutii legate de.

De ce l-a ales Simona Halep tocmai pe Darren Cahill sa-i fie din nou antrenor. Asta a stat in spatele deciziei

Simona Halep a anuntat ca a reluat colaborarea cu Darren Cahill, antrenorul alaturi de care a cucerit 8 trofee majore. Motivul este lesne de inteles. Australianul a fost cel care a ajutat-o pe Simona sa depaseasca momentele de cadere psihica din timpul meciurilor importante. Numarul 6 WTA a facut anuntul pe contul personal de Facebook, .

Liderul PNL Bacau: Orasul a ramas din nou fara apa. Vinovati de aceasta situatie sunt primarul Cosmin Necula si administratia PSD aflata la conducerea municipalitatii

Intreg orasul Bacau a ramas din nou fara apa, dupa o noua avarie la conducta de aductiune care alimenteaza orasul. Bacauanii vor sta cel putin doua zile fara apa la robinete, iar vinovati de.

Varsta de pensionare a fost SCHIMBATA OFICIAL: DOCUMENTUL de care are nevoie toata lumea. Femeile sunt CELE MAI AFECTATE...

Varsta de pensionare va scadea pentru femeile care muncesc in Italia. Modificarile urmeaza sa fie introduse de la 1 septembrie 2021.

Lider sindical din Politie: Daca maine ar suna din nou Alexandra la 112, situatia s-ar putea repeta

Presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual SNPPC), Dumitru Coarna, a declarat, sambata, ca daca Alexandra Macesanu ar suna din nou la 112, la aproape doua luni de cand nu a fost salvata, situatia s-ar putea repeta, pentru ca numarul politistilor care raspund la numarul unic nu a crescut.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )