Libnet.ro
UNICEF

17:15

Varsta de pensionare, din nou schimbata: Afla rapid data exacta la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

B1 B1,
Varsta de pensionare, din nou schimbata: Afla rapid data exacta la care iesi acum la pensie la termen sau anticipat

Casa Nationala de Pensii Publice a pus la dispozitia oamenilor o aplicatie care sa ajute la aflarea varstei de pensionare la termen si anticipata, potrivit romaniatv. net. continuă pe B1

Vestele galbene demonstreaza din nou in Franta: O femeie grav ranita si 31 de arestari

Vestele galbene manifesteaza din nou sambata in Franta, in conditiile in care guvernul a instituit un dispozitiv de securitate drastic, comenteaza AFP, citata de Agerpres. Protestul are loc in conditiile in care presedintele francez, Emmanuel Macron, a dispus recent interzicerea manifestatiilor in anumite zone cheie din capitala.

Jessica Simpson, de trei ori mamica. S-a ingrasat din nou cu 30 de kilograme!

Jessica Simpson a devenit pentru a treia oara mamica, dandu-i nastere saptamana aceasta micutei Birdie Mae Johnson. La fel ca si in cazul celorlalte sarcini, artista s-a ingrasat cu nu mai putin de 30 de kilograme! .

Transportatorii blocheaza din nou centrul Capitalei

Transportatorii blocheaz[ din nou centrul Capitalei, desi miercuri au ajuns la o intelegere cu Guvernul. Protestul care are loc in Piata Victoriei trebuie sa le arate guvernantilor ca transportatorii nu.

TURCAN: PNL o cheama din nou pe Dancila in fata Parlamentului

PNL o cheama din nou, in aprilie, in fata Parlamentului, pe Viorica Dancila, premierul Romaniei, pentru a da explicatii cu privire la modificarile aduse legilor Justitiei, a anuntat, astazi, liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan.

Dancila si Timmermans se intalnesc din nou, astazi, la Bruxelles

Premierul Viorica Dancila si prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, se vor intalni din nou, astazi, la Bruxelles. Este a treia discutie a premierului cu Timmermans, in trei saptamani.

Facebook ti-a ignorat din nou securitatea: sute de milioane de parole necriptate

La aceasta ora, pare ca nu trece nicio saptamana fara inca un scandal de proportii cu Facebook in rolul principal. Partea trista este ca, de fiecare data, utilizatorii sunt.

SUA: Trump pune din nou la indoiala legimititatea procurorului Robert Mueller

Presedintele american Donald Trump a pus, ieri, inca o data la indoiala legitimitatea procurorului special Robert Mueller, criticand faptul ca poate redacta un raport desi, spre deosebire de el, nu a fost ales.

CURS VALUTAR. Euro creste din nou. La cat a ajuns moneda europeana

Cursul valutar rezultat din cotatiile anuntate, miercuri, de bancile autorizate sa opereze pe piata valutara: MONEDA SIMBOL RON 1 Euro EUR 4,7607 1 Dolar S. A USD 4,1939 1 Dolar.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )