Libnet.ro
UNICEF

23:45

VARSTA DE PENSIONARE e din nou SCHIMBATA: AFLA RAPID data exacta la care iesi acum la pensie, la termen sau anticipat

B1 B1,
VARSTA DE PENSIONARE e din nou SCHIMBATA: AFLA RAPID data exacta la care iesi acum la pensie, la termen sau anticipat

Casa Nationala de Pensii Publice a pus la dispozitia utilizatorilor o aplicatie care sa ajute la aflarea varstei de pensionare, la termen si anticipata. Aplicatia poate fi accesata AICI. Varsta-standard de. continuă pe B1

Falsul ortoped si psiholog, retinut din nou de Politie. Noi pacienti pacaliti

Tanarul in varsta de 26 de ani, care pretindea ca este medic si are sapte specializari, inclusiv cele de ortoped si psiholog, a fost retinut din nou de politistii bucuresteni. Retinut si eliberat la sfarsitul lunii februarie dupa o prima serie de audieri, barbatul a fost cautat de agenti dupa ce mai multe persoane l-au [] .

Facebook pare sa aiba din nou probleme de conectare

Facebook pare sa aiba din nou probleme: unii useri nu se pot conecta deloc, altii spun ca nu pot pune comentarii, iar altii ca reteaua merge foarte foarte greu. Reamintim ca Facebook si celelalte retele ale companiei au avut o pana de proportii care pentru unii useri a durat 14-17 ore.

Noi probleme pentru Facebook! Reteaua de socializare da din nou erori. Si romanii sunt afectati

Utilizatorii Facebook se plang din nou ca reteaua are probleme de functionare. Oamenii se plang ca nu pot da like-uri, share-uri. Unii nu pot s .

LA CEREREA PRESEDINTELUI: Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit pentru a discuta, din nou, bugetul

ACTUALIZARE: Parlamentul a respins cererea de reexaminare a bugetului ----- Camera Deputatilor si Senatul s-au reunit astazi pentru a discuta din nou, la cererea presedintelui Klaus Iohannis, bugetul de stat pe 2019.

EURO creste din nou! BNR, vesti dezastruoase pentru romani

Euro creste din nou. Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,7632 lei/euro. Cotatia se apropie de nivelul record stabilit in ianuarie. Dolarul american a fost.

Taxa pe lacomie, din nou in discutie: ce vrea Tariceanu sa se intample cu OUG 114

Ne apropiem cu pasi repezi de momentul in care ar trebui sa-si faca simtite efectele taxa pe lacomie. OUG 114 intra in vigoare pe 31 martie, dat Tariceanu nu este convins de beneficii. Calin Popescu Tariceanu se pare ca nu este pe aceeasi lungime de unda cu Dragnea, Valcov si Teodorovici cand vine vorba de [] .

Digisport: Bianca Andreescu a salvat-o pe Simona Halep o data. Duminica trebuie sa o faca din nou

Bianca Andreescu, canadianca de numai 18 ani, a reusit deja o performanta imensa prin calificarea in finala turneului de aproape 10 milioane de dolari de la Indian Wells. Este singura jucatoare cu wild card din istoria turneului care a ajuns in ultimul act!.

Constructorul auto Volkswagen este din nou acuzat in SUA

La trei ani si jumatate dupa scandalul manipularii emisiilor poluante Dieselgate), Autoritatea de supraveghere a pietelor financiare din SUA SEC) a dat in judecata Volkswagen si pe fostul director general al constructorului auto, Martin Winterkorn, deoarece i-ar fi indus in eroare pe investitori emitand bonduri si titluri de valoare de miliarde de dolari, fara a dezvalui ca a trisat la testarea emisiilor, transmit BBC si DPA.

Perchezitii in cazul barbatului care profesa fara drept ca medic ortoped / Falsul medic, retinut din nou

Politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 3, au pus in aplicare doua mandate de perchezitie domiciliara, atat la resedinta cat si la cabinetul medical in care isi desfasura activitatea barbatul retinut la sfarsitul lunii februarie pentru ca ar fi profesat fara drept ca medic ortoped, relateaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )