Libnet.ro
UNICEF

13:30

Varsta de pensionare, schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Pica Guvernul?

B1 B1,
Varsta de pensionare, schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Pica Guvernul?

Mii de oameni au protestat in centrul capitalei Croatiei, Zagreb, fata de planurile guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si de a diminua pensiile pentru cei care opteaza pentru pensionarea. continuă pe B1

Varsta de pensionare este schimbata oficial: Revolta fara precedent, toti pensionarii sunt in strada... Proteste masive care pot darama Guvernul

Capitala croata Zagreb a fost scena unor manifestatii de strada de mare amploare, in conditiile in care mii de oameni au protestat fata de planurile Guvernului de a creste varsta de pensionare la 67 de ani si.

Varsta de pensionare e schimbata oficial: Panica mare printre milioane de pensionari romani!

Guvernul a pregatit o ordonanta prin care femeile sa aiba posibilitatea de a se pensiona la 65 de ani, in prezent, ele avand dreptul sa lucreze pana la 63 de ani. Prin acest proiect, angajatorul va fi obliga.

Caz fara precedent! Un profesor a dat in judecata Biserica Ortodoxa si a castigat: De 30 de ani este in detrimentul copilului

Caz fara precedent in Romania! Un profesor a dat in judecata Biserica Ortodoxa si a castigat. Emil Moise, profesorul de filosofie din Buzau care s-a razboit in instanta cu Ministerul Educatiei.

Drama fara precedent in muzica populara! Din pacate indragita interpreta iubita de milioane de romani a murit: A avut probleme cardiace!

Cantareata de muzica popularaElena Ionescu Cojocarus-a stins din viata, la varsta de 68 de ani, informeaza Adevarul. Artista a murit din cauza unor complicatii cardiace.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2832 seconds )