Libnet.ro
UNICEF

01:05

Violeta Alexandru, despre posibilitatea cresterii varstei de pensionare la 70 de ani: Suntem departe de o decizie in acest sens in functie de cum reactioneaza societatea, se va trece la masurile care se impun

Hotnews Hotnews,
 Violeta Alexandru, despre posibilitatea cresterii varstei de pensionare la 70 de ani: Suntem departe de o decizie in acest sens in functie de cum reactioneaza societatea, se va trece la masurile care se impun

Ministrul muncii Violeta Alexandru sustine ca suntem departe de a lua o decizie, in ceea ce priveste o posibila crestere a varstei de pensionare la 70 de ani. Ministrul spune ca sunt analizate si tendintele la nivel european, urmand sa fie scoase in dezbatere publica mai multe variante in ceea ce priveste varsta pensionarii. continuă pe Hotnews

Turcan nu exclude cresterea varstei de pensionare la 70 de ani

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat astazi, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria, ca Guvernul nu exclude sa introduca posibilitatea cresterii optionale a varstei de pensionare la 70 de ani, desi recent ministrul Muncii declarase ca nu exista un astfel de proiect de act normativ.

Marius Budai, declaratii dure: Violeta Alexandru i-a facut pe romani puturosi

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai, a reactionat vehement dupa ce Violeta Alexandru a afirmat ca romanii care critica posiblitatea cresterii varstei de pensionare sunt cei care cauta metode pentru a munci cat mai putin.

Turcan: Se lucreaza la un proiect pentru cresterea optionala a varstei de pensionare la 70 de ani

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat, miercuri, ca Guvernul nu exclude introducerea posibilitatii ca angajatii sa opteze pentru a lucra pana la varsta de 70 de ani, insa sustine ca Romania nu este pregatita pentru acest lucru.

Olguta Vasilescu trage un semnal de alarma pe tema cresterii varstei de pensionare: Nu veti mai beneficia deloc de pensie!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a reactionat intr-o postare pe Facebook, dupa ce vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca varsta de pensionare ar putea creste in Romania la 70 de ani.

Violeta Alexandru sustine ca PNL este obligat sa aiba un candidat propriu pentru Primaria Capitalei

Violeta Alexandru, presedintele organizatiei PNL Bucuresti, sustine ca liberalii sunt obligati sa aiba un candidat propriu la Primaria Bucuresti. Poate fi vorba despre un candidatul unic al opozitiei.

VIOLETA ALEXANDRU: Pensiile cash se platesc incepand de joi

Pensiile distribuite de Posta Romana in bani cash vor incepe sa fie transmise de postasi incepand de joi, astfel ca in luna ianuarie vor exista intarzieri de 3-4 zile fata de o luna obisnuita in distribuirea pensiilor, a declarat, marti seara, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta reducerea posturilor din minister: De la 424 posturi, aceasta propunere de organigrama are 323 posturi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a scris pe Facebook ca se afla in mijlocul unei reorganizari in Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), iar noua organigrama va avea cu 101 posturi mai putine, respectiv se va ajunge la 323 de la 424 de posturi.

Violeta Alexandru anunta reducerea posturilor din Ministerul Muncii

Violeta Alexandru anunta ca Ministerul Muncii trece printr-un amplu proces de reorganizare, iar de la 424 de posturi se va ajunge la 323. Da, propun reducerea numarului de posturi, scaderea numarului.

Detaliul uitat de Violeta Alexandru, in recomandarea pentru pensionari

Violeta Alexandru le recomanda pensionarilor sa primeasca pensia pe card. Ce nu cunoaste Ministrul Muncii.

Violeta Alexandru: Fac un apel la pensionari sa aleaga pensia pe card; pensiile cash se platesc incepand de joi

Pensiile distribuite de Posta Romana in bani cash vor incepe sa fie transmise de postasi incepand de joi, astfel ca in luna ianuarie vor exista intarzieri de 3-4 zile fata de o luna obisnuita in distribuirea pensiilor, a declarat, marti seara, la Digi 24, ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )