Libnet.ro
UNICEF

12:00

Viorica Dancila, atac la Guvernul Orban: Nu puteti forta oamenii sa munceasca pana la 70 de ani. Pensia este un drept, nu o pomana

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, atac la Guvernul Orban: Nu puteti forta oamenii sa munceasca pana la 70 de ani. Pensia este un drept, nu o pomana

Fostul premier Viorica Dancila a criticat joi, intr-o postare, afirmatiile unor ministri din Guvernul Orban privind cresterea varstei de pensionare la 70 de ani, spunand ca pensia este un drept, nu o pomana. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, atac la ministrul Muncii: Nu puteti forta oamenii sa munceasca pana la 70 de aniPensia este un drept, nu o pomana

Fostul premier Viorica Dancila critica declaratiile ministrului Muncii, Violeta Alexandru pe tema varstei de pensionare. Dancila a postat joi, pe pagina sa de socializare, ca ministrul Muncii nu poate forta oamenii sa munceasca pana la 70 de ani doar pentru a nu le plati pensiile.

Viorica Dancila, atac dur la adresa PNL: Nu aveti dreptul sa fiti atat de cinici si sa va jucati cu sentimentele pensionarilor. Singura solutie gasita e sa cresteti varsta de pensionare

Viorica Dancila, fostul premier al Romaniei,a declarat la Antena 3 ca PNL se pregateste de o crestere a varstei de pensionare, adaugand ca se joaca cu sentimentele pensionarilor.

Viorica Dancila se repede asupra Guvernului Orban in privinta pensiilor

Fostul premier si lider PSD, Viorica Dancila, a reactionat, pe Facebook. la intentia ministrului Mun.

Olguta Vasilescu, atac la Guvernul Orban: Teapa marca PNL!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, i-a acuzat pe membrii cabinetului Orban ca arunca banii imprumutati fara sens, din moment ce nici investitiile nu sunt sustinute, nici veniturile nu mai cresc.

Viorica Dancila revine cu un mesaj dur pentru Raluca Turcanu. Ce spune despre pensiile romanilor

Viorica Dancila ii apostrofeaza pe liberali! Fostul premier al Romaniei a criticat vehement declaratiile acestora in privinta posibilei majorari a varstei de pensionare. Ce mesaj dur i-a transmis fostul presedinte al Partidului Social Democrat Ralucai Turcan? Dancila, mesaj dur pentru Raluca Turcan Viorica Dancila surprinde cu un mesaj extrem de dur la adresa Ralucai Turcan.

Manda, aluzie la Viorica Dancila: Nu o sa mai sustinem prosti in functii publice ca sa ne faca de ras

Dupa ce in noiembrie Claudiu Manda a avut mai multe discutii cu Viorica Dancila care i-a reprosat acestuia ca a facut-o proasta, joi, intr-o sedinta de partid, seful PSD Dolj le-a spus colegilor din partid ca nu are de gand sa mai sustina prosti in functii publice.

Viorica Dancila ii apostrofeaza pe liberali: Nu cunoasteti realitatile din societatea romaneasca si nu va pasa catusi de putin de oameni!

Viorica Dancila critica declaratiile liberalilor privind posibila crestere a varstei de pensionare, spunand ca nu cunosc realitatile din Romania si ca nu le pasa de oameni.

Guvernul Orban ia masuri drastice. Sute de mii de romani isi vor pierde locul de munca

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, marti seara, a tras un semnal de alarma, intr-un interviu acordat celor de la Digi 24. Este vorba de numarul mare de angajati in administratie, spunand ca vor exista restructurari. Guvernul Orban ia masuri drastice in momentul de fata, conform datelor furnizate de Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, in administratie exista un .

Replica halucinanta a Gabrielei Firea, pentru cei ingrijorati de poluarea din Bucuresti. A inceput scandalul cu Guvernul Orban

Se pare ca atacurile indreptate spre Primaria Capitalei, venite de la Guvernul Orban, nu au lasat fara replica edilul Capitalei. Gabriela Firea a pornit razboiul declaratiilor impotriva reprezentantilor Guvernului Orban. Replica halucinanta a Gabrielei Firea, pentru cei ingrijorati de poluarea din Bucuresti Totul, pare-se, ar fi pornit de la o postare a Gabrielei Firea, pe .

PSD arunca bomba despre guvernul Orban: Condamnam aceasta maniera!

PSD sustine ca Guvernul liberal aloca fondurile pentru infrastructura dupa culoarea politica a celor care au initiat sau au dezvoltat proiectele si eticheteaza acest lucru drept un act iresponsabil de vendeta politica si un atentat la interesele nationale, precum si ale comunitatilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )