Libnet.ro
UNICEF

17:00

Gata, e OFICIAL! PENSIILE romanilor sunt mai MICI! Cand se mai fac urmatoarele plati...

B1 B1,
Gata, e OFICIAL! PENSIILE romanilor sunt mai MICI! Cand se mai fac urmatoarele plati...

Pensia medie lunara s-a situat la 1. 122 de lei, cu 0,9% mai mica raportat la trimestrul precedent, arata datele Institutului National de Statistica. Raportul pe total dintre numarul mediu de pensionari de asigur. continuă pe B1

INS: Pensiile romanilor AU SCAZUT! Care sunt datele OFICIALE

Guvernul PSD-ALDE s-a laudat degeaba ca a marit pensiile romanilor. Nu doar ca ele nu au crescut, ba chiar sunt si mai mici. O arata chiar datele oficiale prezentate de Institutul National de.

O fetita de 11 ani a fugit in toiul noptii de acasa, dupa ce mama si-a parasit familia. Mesajul tulburator al copilei care devenise mamica fratilor mai mici

Peste 100 de forte de ordine din Vaslui sunt in cautarea unei fetite de 11 ani, din localitatea Balteni, care a disparut de acasa in noaptea de 12/13 iunie. Copila a lasat un bilet in care anunta ca a recurs la acest gest, deoarece mama a decis sa plece definitiv in Republica Moldova, lasand-o impreuna cu fratii mai mici in grija tatalui.

Complicata relatie a romnilor cu banii si bancile. Clientii tineri sunt mai receptivi dect cei n vrsta n a-si lasa datele personale sa ajunga la o terta parte. Pe grupe de venit, lucrurile stau invers

Clientii mai tineri sunt mai receptivi in a-si lasa datele personale sa ajunga la o terta parte. Cu cat acestia inainteaza in varsta, clientii bancari vad tot mai putine beneficii in acest lucru. Daca ne uitam insa pe grupe de venit, lucrurile stau invers. Cu cat clientii castiga mai mult, ceea ce presupune o mai buna educatie financiara si o incredere mai mare in propriile decizii financiare, in general acestia vad mai putine beneficii de a-si lasa datele personale unei terte parti. Cei care castiga mai putin vad, dimpotriva, mai multe beneficii. Poate sunt si motivati de promisiunea ca facand acest lucru vor beneficia de discounturi sau de alte mici aventaje, a explicat marti Florian Teleaba, manager in cadrul companiei de consultanta AT Kearney, la o conferinta organizata de Finmedia.

Ce se intampla cu pensiile romanilor de luna viitoare. Ministrul Finantelor a facut anuntul

Ministrul Finantelor da asigurari ca sunt bani pentru cresterea pensiilor, de la 1 iulie. Eugen Teodorovici a declarat ca majorarea punctului de pensie este prevazuta in programul de guvernare si nu exista.

Da, e oficial: masinile Diesel sunt interzise! in ce orase mai poti sa circuli si ce se intampla in Bucuresti!

Masinile diesel creeaza adevarate polemici in Europa, mai multe state europene, printre care si Romania, riscand sa fie sanctionate de Comisia Europeana pentru ca nu au luat masuri clare pentru reducerea a po.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )