Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mai putin de jumatate din romani muncesc. Doua milioane stau efectiv degeaba

B1 B1,
Mai putin de jumatate din romani muncesc. Doua milioane stau efectiv degeaba

Din totalul de peste 19 milioane de romani, mai putin de jumatate munceau in anul 2017, dintre care o parte sunt pensionari, altii elevi, dar exista o categorie speciala din care fac parte doua milioane de. continuă pe B1

Doua milioane de romani apti de munca stau degeaba

Din peste 19 milioane de romani, cati se regaseau in statistici in anul 2017, mai putin de jumatate din acestia munceau. Dintre cei care nu munceau, o parte sunt pensionari, altii elevi, dar exista o categorie speciala din care fac parte doua milioane de romani despre care pur si simplu nu se stie ce fac, arata un studiu realizat de compania de audit KMPG si Institutul National de Cercetari Economice din cadrul Academiei Romane.

Anglia da jumatate din echipele calificate in sferturile Ligii Campionilor

Cinci natiuni sunt reprezentate in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, iar jumatate din cele opt echipe calificate provin din Premier League.

Cel mai mare planetariu din Romania va fi deschis luna viitoare la Brasov/ Investitia depaseste 1,7 milioane de euro

Spectacolele vor dura 30-40 de minute, timp in care vizitatorii pot calatori pe cele mai indepartare locuri de pe pamant, pe toate planetele din galaxie sau pot vedea animatii care ii pot ajuta sa inteleaga mai bine notiuni de geografie, meteorologie, astronomie sau biologie, spune Alin Panzaru, managerul Zoo Brasov. Acolo se va deschide, de luna viitoare, cel mai mare planetariu din Romania, amenajarea acestuia costand peste 8 milioane de lei, scrie monitorulexpres. ro.

Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume.

Premiera: Laserul de la Magurele a atins cea mai mare putere din lume. Ce inseamna 10 PetaWatts?

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume.

Laserul de la Magurele a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume

Laserul de la Magurele, proiect cofinantat din fonduri europene cu 311 milioane de euro, a atins 10 PetaWatts, cea mai mare putere din lume. Guvernul organizeaza, astazi, un eveniment pentru a marca aceasta premiera mondiala.

Senator PNL: Guvernul se iMPRUMUTAla cele MAI MARI dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile

Guvernul se imprumutala cele mai mari dobanzi din Uniunea Europeana pentru a putea plati pensiile, din care doua miliarde de euro sunt pensii speciale, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o.

Locul in care se afla cel mai vechi arbore din Romania! Cum a fost descoperit si la ce varsta a ajuns

Cel mai batran arbore din localitatea brasoveana Mercheasa a ajuns la o varsta impresionanta: 900 de ani. Putini stiu ca secularul stejar a fost indentificat in urma unui concurs initiat de Printul Charles si.

Testul final la Magurele, la cel mai mare laser din lume

Este ziua cea mare pentru specialistii de la Magurele. Astazi vor face testul final al laserului, dupa ce in urma cu o saptamana acesta a atins cea mai mare putere din lume - 10 PetaWatts, adica 10% din.

Economia Turciei, in cea mai grava scadere din ultimii noua ani

Economia Turciei s-a contractat cu 3% in trimestrul patru, inregistrand cea mai slaba performanta din ultimii noua ani, acesta fiind cel mai clar indiciu ca criza valutara din 2018 impinge tara in recesiune, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )