Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ministerul Muncii, ANUNT BOMBA pentru milioane de pensionari: Cum pot beneficia de PENSIE SUPLIMENTARA

B1 B1,
Ministerul Muncii, ANUNT BOMBA pentru milioane de pensionari: Cum pot beneficia de PENSIE SUPLIMENTARA

Vesti bune pentru milioane de romani, mai ales pentru cei care muncesc in strainatate. Ministerul Muncii a pus in dezbatere publica un proiect de lege privind cerintele minime de crestere a mobilitatii. continuă pe B1

Veste buna de la Ministerul Muncii pentru viitoarele mamici

Ministerul Muncii a anuntat, vineri, ca a lansat procedura de modificare a ordonantei de urgenta 111/2010 astfel incat femeile care obtin venituri din drepturi de autor sa primeasca indemnizatie pentru.

Ministerul Muncii pregateste noi ajutoare sociale. Cine le va primi

Ministerul Muncii pregateste un proiect de Ordonanta care prevede ca persoanele concediate din sectorul suin, in special din cadrul fermelor de porci, vor primi la cerere un ajutor financiar de 500 de lei lunar, ti.

Ministerul Muncii pregateste noi ajutoare sociale. Cine le va primi

Ministerul Muncii pregateste un proiect de ordonanta, prin care va acorda facilitati financiare totale de circa 1 milion de lei.

Ministerul Muncii recunoaste ca mamele care au avut venituri din drepturi de autor riscau sa nu primeasca indemnizatia de crestere a copilului. Situatia va fi remediata

Ministerul Muncii va remedia situatia prin care mamele care au avut venituri din drepturi din autor riscau sa nu primeasca indemnizatia de crestere a copilului, reiese dintr-o informare a institutiei.

ANUNT SOC facut de Ministerul Muncii: Ce se intampla cu PENSIILE ROMANILOR... Oamenii se asteapta la ce e mai rau...

Incepand cu intrarea in vigoare a noii legi a pensiilor, romanii isi vor putea sa-si calculeze singuri pensii, conform unui anunt facut de ministrul muncii, Olguta Vasilescu. Totuls e va intampla.

Ce spune Ministerul Muncii despre mamele platite pe DDA care vor ramane fara banii pentru cresterea copilului

Dupa ce USR a criticat modificarile aduse Codului Fiscal, care nu au fost corelate si cu cele privind indemnizatia pentru cresterea copilului, prevazute in OUG 111/2010, ministrul Muncii a anuntat vineri ca a demarat procedurile de modificare a ordonantei.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )