Libnet.ro
UNICEF

16:45

Noua lege a pensiilor sanctioneaza generatiile viitoare de pensionari: pensie minima, chiar daca ai cotizat 35 de ani

Adevărul Adevărul,
Noua lege a pensiilor sanctioneaza generatiile viitoare de pensionari: pensie minima, chiar daca ai cotizat 35 de ani

Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical, a declarat marti ca proiectul legii pensiilor, asa cum a iesit de la Comisia de munca a Camerei Deputatilor, are elemente bune pentru cei care se afla astazi in pensie, insa, pe de alta parte, este o lege care sanctioneaza generatiile viitoare. continuă pe Adevărul

Lider sindical, despre Legea pensiilor: Sanctioneaza generatiile viitoare

Dumitru Costin, presedintele Blocului National Sindical, a declarat ca Legea pensiilor, in forma in care a fost votata de Comisia de munca a Camerei Deputatilor, sanctioneaza generatiile.

Budai: Majorarea punctului de pensie ar putea fi facuta printr-un act normativ, daca nu trece de Parlament noua Lege a pensiilor

Daca noua lege a pensiilor nu va trece de Parlament in aceasta sesiune parlamentara, atunci Guvernul va veni cu un act normativ care sa prevada majorarea punctului de pensie, a anuntat, miercuri, ministrul Muncii, Marius Budai.

Viorica Dancila confirma haosul legat de noua lege a pensiilor

Cresterea punctului de pensie a fost prevazuta in proiectul de buget pe 2019, dar acesta nu a primit avizul CSAT, premierul Viorica Dancila sustinand ca nu stie daca va fi supus la vot in cadrul unei sesiuni extraordinare a Parlamentului.

Sindicalistii din sanatate cer ca in noua lege a pensiilor sa se tina cont de intreaga perioada de contributivitate

Legea pensiilor trebuie sa contina principiul echitatii prin luarea in considerare la calculul stagiului de cotizare a intregului timp de lucru al salariatilor, inclusiv a celui corespunzator normelor prin cumul, atrag atentia reprezentantii Federatiei Solidaritatea Sanitara, intr-o scrisoare deschisa adresata, miercuri, Camerei Deputatilor.

Noua lege australiana a ncriptarii/ Pericolul vaguitatii limbajului

Guvernul australian a semnat saptamana trecuta un proiect de lege care acorda institutiilor juridice dreptul de a forta companiile tech sa dezvaluie mesajele criptate ale utilizatori, informeaza The Next Web.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )