Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce pensionari trebuie sa depuna Declaratia Unica

Adevărul Adevărul,
Ce pensionari trebuie sa depuna Declaratia Unica

Termenul pentru depunerea Declaratiei Unice ar putea fi data de 3 iulie 2019, nu 15 martie cum era pana de curand, obligativitatea depunerii acesteia privindu-i si pe unii pensionari. continuă pe Adevărul

Eugen Teodorovici pregateste o noua ordonanta de urgenta: Ce se intampla cu declaratia unica

Termenul pentru depunerea declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice ar urma sa se prelungeasca de la 15 martie pana la 31 iulie, conform unui proiect de or.

Pensionarii care trebuie sa depuna Declaratie Unica. Categoria care este vizata

Termenul pentru depunerea Declaratiei Unice ar putea fi data de 3 iulie 2019, nu 15 martie cum era pana de curand, obligativitatea depunerii acesteia privindu-i si pe unii pensionari. Declaratia Unica.

DOCUMENT Prelungire de termen la Declaratia Unica a PFA si a altor persoane si la redirectionarea a 2% din salariu catre ONG

Guvernul urmeaza sa prelungeasca in 2019 termenul pentru depunerea Declaratiei Unice pe venituripe PFA si ale persoanelor fizice cu activitati independente sau chirii, precum si termenul pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe salarii catre ONG-uri, conform unui proiect de ordonanta de urgenta pregatit de Ministerul Finantelor.

Termenul pentru depunerea Declaratiei unice in 2019 se amana pana in 31 iulie

Termenul pentru depunerea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice se prelungeste de la 15 martie pana la 31 iulie, potrivit unui proiect de Ordonanta, publicat de Ministerul Finantelor Publice.

PROIECT DE ORDONANTA: Termenul pentru depunerea Declaratiei unice in 2019 se amana pana in 31 iulie

Termenul pentru depunerea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice se prelungeste de la 15 martie pana la 31 iulie, potrivit unui proiect de Ordonanta, publicat de Ministerul Finantelor Publice MFP).

Proiect: Termenul pentru depunerea declaratiei unice, prelungit

Termenul pentru depunerea Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice se prelungeste de la 15 martie pana la 31 iulie, potrivit unui proiect de Ordonanta, publicat de Ministerul Finantelor Publice.

Declaratia unica 2019: Termenul pentru depunere se amana

Guvernul prelungeste termenul de depunere a declatiei unice pana la sfarsitul lunii iulie. Termenul limita era stabilit initial pentru data de 15 martie. insa, un proiect de ordonanta de urgenta,.

DOCUMENT Declaratia unica si Campionatul European de Fotbal: Fara impozite pe veniturile realizate de entitatile care sunt implicate in Turneul final

Actul normativ care prelungeste termenul de depunere a Declaratiei Unice vorbeste si despre Campionatul European de Fotbal 2020. Astfel, potrivit proiectului, entitatile organizatoare, inclusiv filialele nerezidente ale acestora, implicate in activitatile de pregatire, organizare si desfasurare a turneului nu sunt contribuabili in intelesul impozitului pe profit pentru aceste activitati iar veniturile obtinute/realizate de acestea din Romania sunt venituri neimpozabile in intelesul impozitului pe veniturile obtinute din Romania de nerezidenti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )