Libnet.ro
UNICEF

18:45

Se RECALCULEAZA pensiile romanilor: Care este SINGURA categorie ce va primi mai multi bani! (FOTO)

B1 B1,
Se RECALCULEAZA pensiile romanilor: Care este SINGURA categorie ce va primi mai multi bani! (FOTO)

Casa de Pensii a hotarat actualizarea pensiilor militare a mai multor categorii de pensionari din cadrul MAI, avand in vedere o serie de principii prevazute de legislatia in vigoare. Astfel, actualizarea se. continuă pe B1

Gata, e OFICIAL! Statul ti-a TAIAT banii de PENSII! Care este singura cale de ATAC. Anuntul ce ii vizeaza pe MILIOANE de romani!

Banii stransi de romani la Pilonul II de pensii sunt in mare pericol. Administratorii de fonduri de pensii private sustin, insa, ca vor lua in considerare orice cale de atac pentru a proteja aceste.

Statul a decis cati bani vei primi la PENSIONAREA la termen sau anticipata: CLICK AICI pentru a vedea care este varsta de pensionare la care te incadrezi!

Varsta standard de pensionare in Romania este de 65 de ani pentru barbati si de 63 de ani pentru femei. Stagiul minim de cotizare este de 15 ani, iar stagiul complet de cotizare este de 35 de ani, in ambele.

Ce spune presa internationala despre scandalul in care este implicat Ilie Nastase

Presa internationala vorbeste pe larg despre patania lui Ilie Nastase. New York Times titreaza inca este rau, la 76 de ani fostul tenismen arestat de doua ori in aceeasi zi Jurnalistii de la BBC sp.

ştiri din Economie

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )