Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rectificare bugetara: Sunt alocate 230 milioane lei pentru transport gratuit

Hotnews Hotnews,
 Rectificare bugetara: Sunt alocate 230 milioane lei pentru transport gratuit

Ministerul Transporturilor va primi 230 milioane lei in urma rectificarii bugetare pentru facilitatile la transport acordate diferitelor categorii sociale studenti, pensionari, veterani de razboi etc. ), se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor. Reamintim ca in luna martie 2018, Parlamentul a aprobat o lege prin care studentii de la invatamantul superior cu frecventa licenta, master, doctorat), indiferent de varsta, vor beneficia de gratuitate pe transportul feroviar intern. continuă pe Hotnews

DOCUMENTE Cum s-a cheltuit prima suta de milioane de lei pentru Centenar: sute de festivaluri si statui, catarg cu tricolor care sa se vada de oriunde din Iasi, 100 de baloane cu aer cald ca mesaj pentru pace si bucurie n Baia Mare

Aproape 100 de milioane de lei, bani publici, merg catre cele peste 500 de proiecte depuse pentru manifestarile dedicate Centenarului, potrivit informatiilor Ministerului Culturii, consultate de HotNews. Cu aproape 14 milioane de lei sunt finantate nu mai putin de 120 de festivaluri si gale, in vreme ce 13,5 milioane merg pentru constructia sau restaurarea a aproape 100 de monumente. Din banii impartiti de Ministerul Culturii, 4,6 milioane sunt destinati Televiziunii Publice pentru organizarea Festivalului Cerbul de Aur.

Metrorex plateste peste 7 milioane de lei pentru mentenanta sistemului informatic

Metrorex a atribuit, prin licitatie deschisa, companiei Trend Import Export, un contract in valoare de 6,89 milioane de lei, fara TVA, pentru mentenanta sistemului informatic integrat Phoenix, potrivit unui anunt de atribuire postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice, scrie Agerpres.

MFP propune alocarea a 115 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului si taie 122 de la Cercetare

Guvernul ne intoarce in evul mediu, la propriu. Ministerul Finantelor Publice MFP) propune, in cadrul rectificarii bugetare, alocarea a 115,5 milioane de lei pentru Catredrala Mantuirii Neamului. In acelasi timp, taie 122 de milioane de lei de la.

Firma de software din Cluj investeste 5 milioane lei ntr-o platforma pentru startup-uri si IMM-uri, din bani europeni

LIFE IS HARD, frima clujeana listata la Bursa de Valori Bucuresti piata AeRo va investi anul acesta 5 milioane lei in dezvoltarea OKEY. ro, platforma de management al afacerii dedicata start-up-urilor si IMM-urilor din Romania. Suma provine din finantare europeana si va permite companiei dezvoltarea a 17 noi module pentru aplicatie si triplarea numarului de utilizatori ai platformei.

Fondul Proprietatea si-a rascumparat actiuni de 1,38 milioane lei

Fondul Proprietatea FP) si-a ras-cumparat, in intervalul 1 - 3 august, un numar de 1. 103 de actiuni, in valoare totala de 1. 168,91 lei, la un pret mediu/titlu cuprins intre 0,87 si 0,8736 lei pentru o actiune, se arata intr-un raport al emitentului publicat, ieri, pe site-ul operatorului de piata.

Rectificare bugetara: Referendumul pentru redefinirea familiei va fi finantat cu bani din Fondul de Rezerva bugetara, care va fi suplimentat cu 200 de milioane de lei

Fondul de rezerva bugetara va fi suplimentat in urma rectificarii bugetare cu 200 de milioane de lei, bani din se vor asigura finantarea referendumului pentru redefinirea familiei si sumele necesare inlaturarii efectelor calamitatilor, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor. Reamintim ca seful PSD Liviu Dragnea a anuntat recent ca referendumul pentru familia traditionala ar putea avea loc in aceasta toamna.

DECIZIA MOMENTULUI! Ce se intampla cu TRANSPORTUL GRATUIT cu trenul dupa RECTIFICAREA BUGETARA! Studentii sunt direct VIZATI

Ministerul Transporturilor va primi 230 milioane lei in urma rectificarii bugetare pentru facilitatile la transport acordate diferitelor categorii sociale studenti, pensionari, veterani de razboi etc. ), se arata.

Catedrala Mantuirii Neamului primeste inca 115 milioane de lei, la rectificarea bugetara

Catedrala Mantuirii Neamului primeste inca o finantare importanta la rectificarea bugetara, respectiv 115,5 milioane de lei. Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat ca este normal, logic, de bun simt si legal sa fie alocati bani pentru catedrala, pentru ca in luna noiembrie sa aiba loc prima slujba.

Iohannis cere o noua rectificare bugetara

ACTUALIZARE Rectificarea bugetara nu are nicio legatura cu necesitatea consolidarii bugetului national, ci este un instrument de sanctionare a institutiilor nesubordonate PSD, a spus Madalina Dobrovolschi, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, conform News. ro.

Catedrala Mntuirii Neamului primeste nca 115,5 milioane de lei de la buget / Ministrul Finantelor, dupa ce anul trecut sustinea impozitarea bisericii: Eu cred ca este normal si de bun simt sa alocam bani pentru ca n noiembrie sa fie prima slujba

Secretariatul General al Guvernului va fi primi, in urma rectificarii bugetare, 115,5 milioane de lei pentru Catedrala Mantuirii Neamului, potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor. Eugen Teodorovici, ministrul finantelor, sustine ca este normal, logic, de bun simt si legal sa fie alocati bani pentru catedrala, pentru ca in luna noiembrie sa aiba loc prima slujba. Acelasi ministru sustinea in luna iunie 2017 ca biserica ar trebui impozitata si cerea reprezentantilor BOR sa ajunga in secolul 21. Catedrala se construieste in mare parte cu bani publici. De altfel, chiar recent, s-au dat alte 10 milioane lei de la bugetul Primariei Capitalei, pe langa cele 15 milioane alocate deja.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )