Libnet.ro
UNICEF

12:15

Varsta de PENSIONARE, schimbata oficial: Anuntul autoritatilor care provoaca PANICA printre MILIOANE de PENSIONARI romani!

B1 B1,
Varsta de PENSIONARE, schimbata oficial: Anuntul autoritatilor care provoaca PANICA printre MILIOANE de PENSIONARI romani!

Guvernul vrea sa modifice Codul Muncii prin Ordonanta de Urgenta, astfel incat femeile sa se poata pensiona, daca doresc, la varsta de 65 de ani, exact ca barbatii. in prezent, femeile au dreptul sa. continuă pe B1

VARSTA DE PENSIONARE, schimbata oficial in ROMANIA: Anuntul Guvernului care provoaca panica printre milioane de pensionari romani!

Schimbari majore privind varsta de pensionare in Romania! Potrivit unui proiect de ordonanta, femeile vor putea cere sa iasa la pensie la aceeasi varsta cu barbatii. Aceasta propunere are loc in.

VARSTA DE PENSIONARE, SCHIMBATA OFICIAL: Romanii pot afla doar de AICI data exacta la care ies la pensie, la termen sau anticipat

Casa Nationala de Pensii Publice a pus la dispozitia utilizatorilor o aplicatie care sa ajute la aflarea varstei de pensionare la termen si anticipata. Aplicatia poate fi accesata AICI. Varsta-standard de.

VARSTA de PENSIONARE, SCHIMBATA in Romania: Anuntul care i-a lasat fara cuvinte pe MILIOANE de romani... VEZI daca esti pe lista!

Guvernul Dancila pregateste un proiect de ordonanta de urgenta ce prevede ca femeile vor avea dreptul sa se pensioneze la 65 de ani, exact ca barbatii. in prezent, femeile au dreptul sa lucreze pana la 63.

MASINILE DIESEL, interzise oficial: SOFERII ROMANI care au autoturisme pe motorina au intrat in panica! Pana la ce data mai pot circula...

Masinile Diesel vor fi interzise in viitor. Anuntul deosebit de important a fost facut la un eveniment international despre imbunatatirea calitatii aerului. Primarii din Paris, Madrid, Atena si Mexico City.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2451 seconds )